Ruda08
Fanka BB :)
Taksuper mam nadzieję że ja jutro zobaczę podobny widok. A u ciebie jest już serduszko ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taksuper mam nadzieję że ja jutro zobaczę podobny widok. A u ciebie jest już serduszko ???
GratulacjeNoooo dobra mamy werdykt
Jeden delikwent siedzi i ma się świetnie
Gratulacje! wyglada jak zacny pierścionek zaręczynowyNoooo dobra mamy werdykt
a Twoje usg?Gratulacje
Wszystko dobrze! 9 cm człowieka ssącego palec i machającego czym się da termin na 17.02a Twoje usg?
Cudowne informacjeNoooo dobra mamy werdykt
No i super kolejny cud niech rośnie zdrowoWszystko dobrze! 9 cm człowieka ssącego palec i machającego czym się da termin na 17.02
cudownie!!Wszystko dobrze! 9 cm człowieka ssącego palec i machającego czym się da termin na 17.02
Wzajemnie!!! U Ciebie to bedzie drugie dzieciątko też ?No i super kolejny cud niech rośnie zdrowo