reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@s.ols3404 spowiadam się 😁
W środku wszystko wróciło do normy, owulacja za rogiem ;)
Od nowego cyklu zaczynam brać tabletki anty i zaczynamy długi protokół.
Zarodki będą hodowane do 3 i 5 doby.
Jeżeli będą ładne to mrozimy w 3 dobie, jeżeli będą średnie to trzymamy do 5 doby badamy i mrozimy ;) punkcja jakoś w połowie czerwca, transfer lipiec/ sierpień.
To chyba tak w skrócie 😁
Samolot miał awarie i czekałam jeszcze dodatkowe 2 h na lotnisku, dobrze, że to chociaż powrotny 🤪

@Będęwkoncumama! czy mogę prosić o rezerwacje brzuszka ? 🤪 No chyba, że masz już tabuny chętnych 🫣

Hej Dziewczyny, czy Wasze kliniki wykonują zabiegi: punkcje, transfery w soboty i święta? Moja nie i to jest niefajne. Jakoś nie zdawałam sobie sprawy, że to czasami ma decydujący wpływ na czas zakończenia stymulacji...Nie brałam tego pod uwagę rozpoczynając, a mam wrażenie że jest to niekonieczne do rozważenia. Jak Wasze odczucia?
u mnie (poza Pl), weekend, swieta - bez znaczenia. Klinika dopadowywala sie do rutmu mojej stymulacji, anie na sile wpasowalywala stymulacje w swoj grafik. U mnie akurat obie punkcje wypadly w niedziele.

Bardzo dobry 🤩🥰
Jaki teraz plan?

Hej 🥰
Czekam na wizyte u lekarza prowadzącego, i raczej bez drugiej stymulacji się nie obędzie, czuje że mam za mało zarodków do badań, a i nie mam jeszcze zgody od genetyka, bo chce badanie rodziców i rodzeństwa, także czekam dodatkowo na wyniki badań, do 28 dni powinny być ;-)
Długa droga przede mną, ale dam rade, trochę sie niecierpliwe ale co zrobić 8-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry