reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@s.ols3404 spowiadam się 😁
W środku wszystko wróciło do normy, owulacja za rogiem ;)
Od nowego cyklu zaczynam brać tabletki anty i zaczynamy długi protokół.
Zarodki będą hodowane do 3 i 5 doby.
Jeżeli będą ładne to mrozimy w 3 dobie, jeżeli będą średnie to trzymamy do 5 doby badamy i mrozimy ;) punkcja jakoś w połowie czerwca, transfer lipiec/ sierpień.
To chyba tak w skrócie 😁
Samolot miał awarie i czekałam jeszcze dodatkowe 2 h na lotnisku, dobrze, że to chociaż powrotny 🤪

@Będęwkoncumama! czy mogę prosić o rezerwacje brzuszka ? 🤪 No chyba, że masz już tabuny chętnych 🫣

Hej Dziewczyny, czy Wasze kliniki wykonują zabiegi: punkcje, transfery w soboty i święta? Moja nie i to jest niefajne. Jakoś nie zdawałam sobie sprawy, że to czasami ma decydujący wpływ na czas zakończenia stymulacji...Nie brałam tego pod uwagę rozpoczynając, a mam wrażenie że jest to niekonieczne do rozważenia. Jak Wasze odczucia?
u mnie (poza Pl), weekend, swieta - bez znaczenia. Klinika dopadowywala sie do rutmu mojej stymulacji, anie na sile wpasowalywala stymulacje w swoj grafik. U mnie akurat obie punkcje wypadly w niedziele.

Bardzo dobry 🤩🥰
Jaki teraz plan?

Hej 🥰
Czekam na wizyte u lekarza prowadzącego, i raczej bez drugiej stymulacji się nie obędzie, czuje że mam za mało zarodków do badań, a i nie mam jeszcze zgody od genetyka, bo chce badanie rodziców i rodzeństwa, także czekam dodatkowo na wyniki badań, do 28 dni powinny być ;-)
Długa droga przede mną, ale dam rade, trochę sie niecierpliwe ale co zrobić 8-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry