CzekajacNaCud
Fanka BB :)
Dziewczyny mam termin do oddania do doc Pasnika na 24.04.2023. Moze ktoras chcialaby skorzystac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie (poza Pl), weekend, swieta - bez znaczenia. Klinika dopadowywala sie do rutmu mojej stymulacji, anie na sile wpasowalywala stymulacje w swoj grafik. U mnie akurat obie punkcje wypadly w niedziele.Hej Dziewczyny, czy Wasze kliniki wykonują zabiegi: punkcje, transfery w soboty i święta? Moja nie i to jest niefajne. Jakoś nie zdawałam sobie sprawy, że to czasami ma decydujący wpływ na czas zakończenia stymulacji...Nie brałam tego pod uwagę rozpoczynając, a mam wrażenie że jest to niekonieczne do rozważenia. Jak Wasze odczucia?
A znana jest przyczyna poronien ? Podrobione jakieś badania ???Czy jeżeli ciążę naturalne kończyły się poronieniem, można zminimalizować ryzyko poronienia podczas in vitro?
PCOS, MTHFR, PAI 1, przeciwciała plemnikowe i słabe nasienie. Tyle wiem. Jednak... przyczyna mogła być inna. Teoretycznie.A znana jest przyczyna poronien ? Podrobione jakieś badania ???
Może warto zbadać zarodki pod kątem chorób genetycznych ??
Bardzo dobry
Jaki teraz plan?
Ok, dzięki. Mogę wiedzieć w którym dniu miałaś punkcje? Ja raz 15dc a raz 17dc I lepiej wypadło 15.u mnie (poza Pl), weekend, swieta - bez znaczenia. Klinika dopadowywala sie do rutmu mojej stymulacji, anie na sile wpasowalywala stymulacje w swoj grafik. U mnie akurat obie punkcje wypadly w niedziele.