Ja jestem poCześć dziewczyny czy któraś z Was jest może w trakcie lub po in vitro w Gameta Rzgów? Chciałabym zasięgnąć opinii o lekarzach.
reklama
lia_22
Zaangażowana w BB
Cześć, mam pytanko :-):-)
Otrzymałam wynik AMH 2,11 ng/ml, mój wiek niedługo 34 lata.
Czy to dobry wynik i nie będzie problemu przy zbieraniu pecherzyków ? :-):-)
Wizyte w klinice mam dopiero w lutym, u mnie musi być In Vitro z badaniem zarodków.
Wizyte w klinice mam dopiero w lutym, u mnie musi być In Vitro z badaniem zarodków.
P
paulina.k123
Gość
Cześć dziewczyny czy któraś z Was jest może w trakcie lub po in vitro w Gameta Rzgów? Chciałabym zasięgnąć opinii o lekarzach.
Hej, ja również podchodziłam do procedury w Gamecie Rzgów. Od siebie mogę polecić dr Połać oraz dr Banaszczyk (choc różne są opinie o Pani Doktor, jest dość specyficzna, ale naprawdę jest dobrym specjalistą z dużą intuicja do pacjenta, wydaje się również zaangażowana- dzien przed transferem dzwonila do mnie z urlopy życzyć powodzenia). Myślę, że to dobra klinika choc recepcja pozostawia wiele do życzenia ale myślę że to najmniej istotny aspekt.
MamaAniola
Fanka BB :)
To bardzo dobry wynikCześć, mam pytanko :-):-)
kostka123
NieSłuchajcie a czy te 36 godzin od zastrzyku do punkcji to ma być co do minuty? Bo ja z tego wszystkiego wzięłam zastrzyk 5 minut przed umówioną godziną i teraz się zastanawiam czy to może zrobić jakąś różnice?
5 minut to nic się nie dzieje
Kasia19881988
Ja tez mam czasem kucie i ból brzucha , mi lekarz mówiła ze to normalneHej dziewczyny. Jestem w 11+5 tygodniu ciąży. Dzisiaj w nocy zaczął się delikatny ból brzucha. Mój lekarz wspomniał, że ból brzucha i kłucie jest jak najbardziej w porządku, ale to było na samym początku jak dowiedziałam się o ciąży, a zaraz zaczynam drugi trymestr.
Wujek Google tez wspomina o rosnącej macicy i maleństwie.
Jak to u was wyglądało?
Kasia19881988
Dziewczyny ja chyba oszaleje ,
Dzisiaj wzięłam antybiotyk na zapalenie pęcherza , kupiłam sobie dodatkowo sok z żurawiny i dolewam do herbatki , ale nie o tym chce powiedzieć .
Strasznie się bałam i myślałam czy dobrze robię biorąc ten antybiotyk bo to takie niepewne itp. Pomyślałam ze poczekam do poniedziałku ( dzisiaj ) i zadzwonię do mojej ginekolog bo przecież tydzień temu w czwartek byłam na 1wizycie i pobierała mi krew i mocz , na koniec jak wychodziłam powiedziała ze jak będzie coś nie tak to zadzwonią do mnie pomyślałam przecież to jest niemożliwe ze w czwartek robią badanie wszystko Ok a w sobotę mam mnóstwo bakterii w moczu i zapalenie pęcherza ktore jak przeczytałam są bardzo niebezpieczne
Dzisiaj dzwonię do mojej gin z pytaniem jak moje wyniki z moczu i wiecie co usłyszałam ze super !!! To ja jej mówię ze w sobotę byłam na SOR i ze zbadali mi mocz i mam bakterie a ona na to ze oni na bakterie w moczu nie robili badań tylko na Chlamindie ( nie wiem czy dobrze napisałam )
Ręce mi opadły !!!
Jak ginekolog może nie zrobić tak podstawowego badania na pierwszej wizycie wiedząc ze jestem po 3 próbach in vitro
Ah dodam jeszcze ze na owej wizycie mówiłam Że czasem czuje takie lekkie szczypanie !!
Wiem ze każda ciąża jest ważna czy to naturalna czy przez in vitro , ale same wiecie przez co przechodziłam jakie to jest stresujące ile nerwów i płaczu ….
Postanowiłam ze zmienię lekarza prowadzącego bo to jest raczej jakaś kpina
Dzisiaj wzięłam antybiotyk na zapalenie pęcherza , kupiłam sobie dodatkowo sok z żurawiny i dolewam do herbatki , ale nie o tym chce powiedzieć .
Strasznie się bałam i myślałam czy dobrze robię biorąc ten antybiotyk bo to takie niepewne itp. Pomyślałam ze poczekam do poniedziałku ( dzisiaj ) i zadzwonię do mojej ginekolog bo przecież tydzień temu w czwartek byłam na 1wizycie i pobierała mi krew i mocz , na koniec jak wychodziłam powiedziała ze jak będzie coś nie tak to zadzwonią do mnie pomyślałam przecież to jest niemożliwe ze w czwartek robią badanie wszystko Ok a w sobotę mam mnóstwo bakterii w moczu i zapalenie pęcherza ktore jak przeczytałam są bardzo niebezpieczne
Dzisiaj dzwonię do mojej gin z pytaniem jak moje wyniki z moczu i wiecie co usłyszałam ze super !!! To ja jej mówię ze w sobotę byłam na SOR i ze zbadali mi mocz i mam bakterie a ona na to ze oni na bakterie w moczu nie robili badań tylko na Chlamindie ( nie wiem czy dobrze napisałam )
Ręce mi opadły !!!
Jak ginekolog może nie zrobić tak podstawowego badania na pierwszej wizycie wiedząc ze jestem po 3 próbach in vitro
Ah dodam jeszcze ze na owej wizycie mówiłam Że czasem czuje takie lekkie szczypanie !!
Wiem ze każda ciąża jest ważna czy to naturalna czy przez in vitro , ale same wiecie przez co przechodziłam jakie to jest stresujące ile nerwów i płaczu ….
Postanowiłam ze zmienię lekarza prowadzącego bo to jest raczej jakaś kpina
kat.piorun
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, u mnie edit z dobrymi wieściami bety;
5dpt 27
7dpt 40
9dpt 61,3
11dpt 103,5 (czyli przyrost już w normie)
14dpt -kazali zrobić dłuższą przerwę o jeden dzień i wynik 350,3 wow
Mam kontrolnie zbadać jeszcze raz w środę, a potem wizyta w poniedziałek proszę o mocne kciuki bo jak widać pomagają
5dpt 27
7dpt 40
9dpt 61,3
Mam kontrolnie zbadać jeszcze raz w środę, a potem wizyta w poniedziałek proszę o mocne kciuki bo jak widać pomagają
reklama
kostka123
Super wieściCześć dziewczyny, u mnie edit z dobrymi wieściami bety;
5dpt 27
7dpt 40
9dpt 61,3
Podziel się: