Ja jestem poCześć dziewczynyczy któraś z Was jest może w trakcie lub po in vitro w Gameta Rzgów? Chciałabym zasięgnąć opinii o lekarzach.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem poCześć dziewczynyczy któraś z Was jest może w trakcie lub po in vitro w Gameta Rzgów? Chciałabym zasięgnąć opinii o lekarzach.
Cześć dziewczynyczy któraś z Was jest może w trakcie lub po in vitro w Gameta Rzgów? Chciałabym zasięgnąć opinii o lekarzach.
To bardzo dobry wynikCześć, mam pytanko :-):-)
Otrzymałam wynik AMH 2,11 ng/ml, mój wiek niedługo 34 lata.
Czy to dobry wynik i nie będzie problemu przy zbieraniu pecherzyków ? :-):-)
Wizyte w klinice mam dopiero w lutym, u mnie musi być In Vitro z badaniem zarodków.
NieSłuchajcie a czy te 36 godzin od zastrzyku do punkcji to ma być co do minuty? Bo ja z tego wszystkiego wzięłam zastrzyk 5 minut przed umówioną godziną i teraz się zastanawiam czy to może zrobić jakąś różnice?![]()
Ja tez mam czasem kucie i ból brzucha , mi lekarz mówiła ze to normalneHej dziewczyny. Jestem w 11+5 tygodniu ciąży. Dzisiaj w nocy zaczął się delikatny ból brzucha. Mój lekarz wspomniał, że ból brzucha i kłucie jest jak najbardziej w porządku, ale to było na samym początku jak dowiedziałam się o ciąży, a zaraz zaczynam drugi trymestr.
Wujek Google tez wspomina o rosnącej macicy i maleństwie.
Jak to u was wyglądało?![]()
Super wieściCześć dziewczyny, u mnie edit z dobrymi wieściami bety;
5dpt 27
7dpt 40
9dpt 61,3
11dpt 103,5 (czyli przyrost już w normie)
14dpt -kazali zrobić dłuższą przerwę o jeden dzień i wynik 350,3wow
Mam kontrolnie zbadać jeszcze raz w środę, a potem wizyta w poniedziałekproszę o mocne kciuki bo jak widać pomagają
![]()