JestemMama!
Fanka BB :)
Staram się nie myśleć ... Ale to taki szok jak usłyszałam. ... Szukam USG z tamtego roku i nie mogłam znaleźć dla porównania ... Byłam zadowolona że jest ich mniej ... Bo cała była w guzach ... A tu zonk bo owszem jest ich niby mniej w jednym płacie ale są większe ...Nawet jeśli sprawdzi się taki scenariusz to podejdź do tego zadaniowo. Pójdziesz na szpitala, wytną i wrócisz szybko do maleństwa pomyśl, że to wszystko robisz dla niego, żeby być zdrową i móc się nim opiekować. A tak w ogóle to powiem Ci, że nie warto zamartwiać się na zapas. Naprawdę, jak to mówią, przyjdzie czas będzie rada. Nie wiesz co przyniesie przyszłość, zresztą w tym przypadku nie masz już na to żadnego wpływu. Także ciesz się ciążą i nie zamartwiaj się co może się zdarzyć
Jak na razie to zamykam rozdział tarczycy , a myślę o zbliżających się badaniach prenatalnych ... Za równe dwa tygodnie mam ... I jestem już dwa tygodnie po wizycie u lekarza ... I znów coraz większą schize mam ... Dziś znów jedna z dziewczyn napisała że serduszko przestało bic jej maleństwa ... Chodź jestem pozytywnie nastawiona to jednak jest strach i ta niepewność pozostaje ... Czy na pewno Wszystko będzie dobrze , czy usłyszę serduszko na wizycie ... Wierzę mocno że tak . Codziennie się o to modlę i rozmawiam z moim maleństwem ( szczególnie jak się rozpycha i czuję kucia ... Oczywiście nie czuje maleństwa a powiększająca się macicę ) no nic ... Dwa tygodnie niepewności ....
Nie pozostało mi nic innego jak zniknąć z forum i nie czytać już tych przykrych informacji .... Przynajmniej na dwa tygodnie
Dlatego każdej z was życzę wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze w te święta , aby były spędzone w rodzinnym gronie . Tych co oczekują dwóch kresek życzę z całego serca aby przyszłe święta spędziły już w powiększonym składzie te co mają już swoje szczęścia przy sobie życzę żeby te święta były wyjątkowe , żeby maluszki dały się wyspać rodzica i były najgrzeczniejszymi dziećmi świata a nowy rok niech przyniesie szczęście , radość i spełnienie