reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak, u mnie już jest piesek. I wiecie co? Ja myślę, że on też się przyczynił do tej pozytywnej bety. Nie myślałam, nie czytałam, nie martwiłam się - zajęłam się tylko nim.
@Rosse94 miłość czworonoga jest nie do podrobienia <3
A my bierzemy szczeniaczka żeby mój instynkt trochę się uspokoił i cała miłość przelejemy na niego, niestety nie możemy adoptować, bo mąż jest hiperalergikiem i tylko rasy z włosem a ciężko z schroniska o takie niestety, jak będzie kiedyś dom to adoptujemy dużego psiaka ♡♡ teraz zostaje nam albo maltanczyk albo york bo mialam całe życie yorki aczkolwiek coś mnie do maltanczyka ciągnie ♡

Tak, u mnie już jest piesek. I wiecie co? Ja myślę, że on też się przyczynił do tej pozytywnej bety. Nie myślałam, nie czytałam, nie martwiłam się - zajęłam się tylko nim.
Zgadzam się ❤️ mój od momentu jak jestem w ciąży nie odstępuje mnie na krok ... Gdzie ja tam i on 🙈 nawet w nocy jak wstaje do toalety on idzie zemną 🙈 gdzie wcześniej to był pies mojego męża ... Teraz ciągle jest przy mnie ❤️

Załączniki

• IMG_20221125_160453.jpg
    IMG_20221125_160453.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 103
A my bierzemy szczeniaczka żeby mój instynkt trochę się uspokoił i cała miłość przelejemy na niego, niestety nie możemy adoptować, bo mąż jest hiperalergikiem i tylko rasy z włosem a ciężko z schroniska o takie niestety, jak będzie kiedyś dom to adoptujemy dużego psiaka ♡♡ teraz zostaje nam albo maltanczyk albo york bo mialam całe życie yorki aczkolwiek coś mnie do maltanczyka ciągnie ♡
Jeszcze pudel i shih tzu . Dodam że miałam styczność z każdą z tych ras i wybrała bym albo shih tzu albo pudla. Chodź bardziej bym poszła w stronę pudla ... One to jak małe dzieci 🙈🙈🙈 mój jak wraca mąż z pracy to biegnie się przywitać , mąż musi wziasc go na ręce ten się przytuli i puszcza bo Pies wraca do mnie 🙈

Pokaż. 😍
Zgadzam się ❤️ mój od momentu jak jestem w ciąży nie odstępuje mnie na krok ... Gdzie ja tam i on 🙈 nawet w nocy jak wstaje do toalety on idzie zemną 🙈 gdzie wcześniej to był pies mojego męża ... Teraz ciągle jest przy mnie ❤️
Jaka słodzinka 🥰

Jeszcze pudel i shih tzu . Dodam że miałam styczność z każdą z tych ras i wybrała bym albo shih tzu albo pudla. Chodź bardziej bym poszła w stronę pudla ... One to jak małe dzieci 🙈🙈🙈 mój jak wraca mąż z pracy to biegnie się przywitać , mąż musi wziasc go na ręce ten się przytuli i puszcza bo Pies wraca do mnie 🙈

Ja mam shih tzu, bo właśnie mąż jest alergikiem. I jest przekochana :) ma już 12 lat

reklama
Do góry