P
paulina.k123
Gość
Dzień dobry dziewczyny miłego dnia dla was
Pamiętam , że któraś pisała coś o piesku wczoraj rozmawiałam z mężem i w piątek jedziemy zaadoptować 7letniego goldenka.
Super adopciaki to najlepsze psy !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry dziewczyny miłego dnia dla was
Pamiętam , że któraś pisała coś o piesku wczoraj rozmawiałam z mężem i w piątek jedziemy zaadoptować 7letniego goldenka.
A niech ma ciepełko na świętaSuper adopciaki to najlepsze psy !
@Maszkaa pisała jeśli mnie pamięć nie myliDzień dobry dziewczyny miłego dnia dla was
A my bierzemy szczeniaczka żeby mój instynkt trochę się uspokoił i cała miłość przelejemy na niego, niestety nie możemy adoptować, bo mąż jest hiperalergikiem i tylko rasy z włosem a ciężko z schroniska o takie niestety, jak będzie kiedyś dom to adoptujemy dużego psiaka ♡♡ teraz zostaje nam albo maltanczyk albo york bo mialam całe życie yorki aczkolwiek coś mnie do maltanczyka ciągnie ♡Tak, u mnie już jest piesek. I wiecie co? Ja myślę, że on też się przyczynił do tej pozytywnej bety. Nie myślałam, nie czytałam, nie martwiłam się - zajęłam się tylko nim.
@Rosse94 miłość czworonoga jest nie do podrobienia <3
Zgadzam się mój od momentu jak jestem w ciąży nie odstępuje mnie na krok ... Gdzie ja tam i on nawet w nocy jak wstaje do toalety on idzie zemną gdzie wcześniej to był pies mojego męża ... Teraz ciągle jest przy mnieTak, u mnie już jest piesek. I wiecie co? Ja myślę, że on też się przyczynił do tej pozytywnej bety. Nie myślałam, nie czytałam, nie martwiłam się - zajęłam się tylko nim.
Jeszcze pudel i shih tzu . Dodam że miałam styczność z każdą z tych ras i wybrała bym albo shih tzu albo pudla. Chodź bardziej bym poszła w stronę pudla ... One to jak małe dzieci mój jak wraca mąż z pracy to biegnie się przywitać , mąż musi wziasc go na ręce ten się przytuli i puszcza bo Pies wraca do mnieA my bierzemy szczeniaczka żeby mój instynkt trochę się uspokoił i cała miłość przelejemy na niego, niestety nie możemy adoptować, bo mąż jest hiperalergikiem i tylko rasy z włosem a ciężko z schroniska o takie niestety, jak będzie kiedyś dom to adoptujemy dużego psiaka ♡♡ teraz zostaje nam albo maltanczyk albo york bo mialam całe życie yorki aczkolwiek coś mnie do maltanczyka ciągnie ♡
Pokaż.Tak, u mnie już jest piesek. I wiecie co? Ja myślę, że on też się przyczynił do tej pozytywnej bety. Nie myślałam, nie czytałam, nie martwiłam się - zajęłam się tylko nim.
Jaka słodzinkaZgadzam się mój od momentu jak jestem w ciąży nie odstępuje mnie na krok ... Gdzie ja tam i on nawet w nocy jak wstaje do toalety on idzie zemną gdzie wcześniej to był pies mojego męża ... Teraz ciągle jest przy mnie
Jeszcze pudel i shih tzu . Dodam że miałam styczność z każdą z tych ras i wybrała bym albo shih tzu albo pudla. Chodź bardziej bym poszła w stronę pudla ... One to jak małe dzieci mój jak wraca mąż z pracy to biegnie się przywitać , mąż musi wziasc go na ręce ten się przytuli i puszcza bo Pies wraca do mnie
O Boziu Jak już się tak chwalicie, to pokaże wam też moją dziewczynkęJa mam shih tzu, bo właśnie mąż jest alergikiem. I jest przekochana ma już 12 lat