reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Coffe88 co tam Kochana u Ciebie ?
Dziękuje maleńka ze pytasz ♥️

Chwilowo nie myśle o in vitro 😉
Oczywiście nie mogę się doczekać kolejnego transferu ale na chwile obecną ważne jest dla mnie własne zdrowie ♥️

Dużo pracuje , cieszę się nadchodzącymi świętami , większość prezentów kupiona , mieszkanie wystrojone 🥰staram się cieszyć każdym dniem …

Oczywiście w tyle głowy huczy i nachodzą te złe myśli związane z niepłodnością …
Boje się ze pozostała ekipa na mrozowisku nie da nam zdrowego dzidziusia 😞 ale mam w sobie jakieś takie pozytywne nastawienie i mocną wiarę i to dzieki temu brnę jakoś normalnie do przodu z uśmiechem patrząc w przyszłość ,
Taaaak po tylu ciężkich przejściach ja nadal się uśmiecham i wierze ze się uda ♥️

Oczywiście nie mogę się doczekać kolejnego transferu ale na chwile obecną ważne jest dla mnie własne zdrowie ♥️

Dużo pracuje , cieszę się nadchodzącymi świętami , większość prezentów kupiona , mieszkanie wystrojone 🥰staram się cieszyć każdym dniem …

Oczywiście w tyle głowy huczy i nachodzą te złe myśli związane z niepłodnością …
Boje się ze pozostała ekipa na mrozowisku nie da nam zdrowego dzidziusia 😞 ale mam w sobie jakieś takie pozytywne nastawienie i mocną wiarę i to dzieki temu brnę jakoś normalnie do przodu z uśmiechem patrząc w przyszłość ,
Taaaak po tylu ciężkich przejściach ja nadal się uśmiecham i wierze ze się uda ♥️
Musi się udać każdej z nas co walczy ♥️

Każda z nas przechodziła zle chwile, chwile zwatpienia. Ale gdy się czegoś bardzo pragnie, trzeba o to walczyć dopóki mamy siły i wiarę a tą walkę. Bo ona czyni cuda ❤️ a póki są zarodki, jest szansa i trzeba skorzystać z tej szansy jaka daje los.
Uda się, każda z nas na to zasługuje i osiągnie swój wymarzony cel. Wierzę w to i trzymam kciuki za wszystkie Mamy, którym się udało, za wszystkie Mamy oczekujące swoich maluszków i najbardziej za Przyszłe Mamy ❤️

bardzo się cieszę że po takich przeżyciach masz tak w głowie zdrowo poukładane ❤️Pamiętaj trzymamy się planu że Tymek tam z góry już wie jak o Ciebie zadbać ❤️❤️❤️

A kiedy zaczęłaś brać ?? Przed czy po transferze??
3 dni przed transferem miałam mieć wlew ale zrobiłam tak jak @fredka84 gdy zaszła w ciążę Kajtkiem zamiast wlewu wzięłam od razu cała ampułkę w brzuch a później dopiero w dniu transferu 1/4 codziennie. Później Paśnik mi zmienił na co drugi dzień i obecnie biorę co 3 dzień.

bardzo się cieszę że po takich przeżyciach masz tak w głowie zdrowo poukładane ❤️Pamiętaj trzymamy się planu że Tymek tam z góry już wie jak o Ciebie zadbać ❤️❤️❤️
Taaaaaaak ♥️ mam tam u góry wyjątkowego człowieka ♥️ i między innymi to tez daje mi swego rodzaju spokój… wiem ze nad nami czuwa ♥️

Jak wszystko pójdzie dobrze i nie będzie żadnych przeciwskazań to myśle ze na przełomie lutego /marca podejdziemy do kolejnego transferu 😉 póki co czekam na małpiszona 🤪

bardzo dziękuje ze pamietasz o nas ♥️

reklama
Taaaaaaak ♥️ mam tam u góry wyjątkowego człowieka ♥️ i między innymi to tez daje mi swego rodzaju spokój… wiem ze nad nami czuwa ♥️

Jak wszystko pójdzie dobrze i nie będzie żadnych przeciwskazań to myśle ze na przełomie lutego /marca podejdziemy do kolejnego transferu 😉 póki co czekam na małpiszona 🤪

bardzo dziękuje ze pamietasz o nas ♥️
no raczej że pamiętam 😁ja nie z tych że jak już mi się ułożyło to ktoś schodzi na drugi plan ❤️chociaż tak naprawdę życie u nas zweryfikowało kto jest z nami a kto ma nas gdzieś . Mam żal trochę do Grześka sióstr bo jak one chodziły w ciąży to ja byłam na każde pstryknięcie na każde pilnowanie dziecka na każdy kłopot na każdą pomoc a one teraz maja nas gdzieś jedna wogole się nie odzywa a druga robi wigilię bierze ich matkę a nas nawet nie zaprosiła więc o czym my mówimy . Jego brat nawet nie widział Werki a mała ma już 7 miesięcy 🤷no ale trudno nie ma na co narzekać ale teraz przez pryzmat czasu widze że szybciej pomoże Ci obcy niż swój nie kiedy 🤦. No dobra koniec Smętów 🤣

Do góry