reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane jestem po krio swojego ostatniego zarodka a mianowicie jestem 7dpt blastki 6 dniowej. Robiłam testy sikańce superczułe co wykrywają ciąże od stężenia 10. Czy wogole jest jeszcze jakaś szansa, że coś zaskoczy ? Czy któraś była w podobnej sytuacji ? Oczywiście dla świetego spokoju pójdę pewnie na bete z krwi pojutrze ale szczerze zastanawiam się już dzisiaj czy jak jutro znowu test negatywny czy nie odstawić już leków i zamknąć temat

Kochane jestem po krio swojego ostatniego zarodka a mianowicie jestem 7dpt blastki 6 dniowej. Robiłam testy sikańce superczułe co wykrywają ciąże od stężenia 10. Czy wogole jest jeszcze jakaś szansa, że coś zaskoczy ? Czy któraś była w podobnej sytuacji ? Oczywiście dla świetego spokoju pójdę pewnie na bete z krwi pojutrze ale szczerze zastanawiam się już dzisiaj czy jak jutro znowu test negatywny czy nie odstawić już leków i zamknąć temat
Idź jutro na betę zamiast katować się sikańcami 🙂

9, AMH mam 6.6 nie stwierdzono pcos.
Może jutro się dowiem, czegoś na ten temat... ale mega przykro.
hej u mnie przy pierwszej stymulacji w tym roku w maju udalo sie wychodowac 20 ocytów amh mam okolo 6,5 robione rok temu wtedy miałam juz lat 39 finalnie z 20 ocytów mielismy 5 zarodków dobrej jakosci jestem po dwoch transerach drugi kropek został ze mna niestety tylko do 7 tyg nie badalismy zarodków w listopadzie podchodze do 3 transferu oby byl tym 3 szczesliwym mysle ze lekarz powinien cie lepiej wystymulowac tym bardziej ze nie masz 30 i amh naprawde piekne :) wiec skoro u mnie bylo ocytyow 20
to ty nie powinnas miec mniej głowa do góry najwazniejsze sie nie poddawac i myslec pozytywnie

hej u mnie przy pierwszej stymulacji w tym roku w maju udalo sie wychodowac 20 ocytów amh mam okolo 6,5 robione rok temu wtedy miałam juz lat 39 finalnie z 20 ocytów mielismy 5 zarodków dobrej jakosci jestem po dwoch transerach drugi kropek został ze mna niestety tylko do 7 tyg nie badalismy zarodków w listopadzie podchodze do 3 transferu oby byl tym 3 szczesliwym mysle ze lekarz powinien cie lepiej wystymulowac tym bardziej ze nie masz 30 i amh naprawde piekne :) wiec skoro u mnie bylo ocytyow 20
to ty nie powinnas miec mniej głowa do góry najwazniejsze sie nie poddawac i myslec pozytywnie
Czyli myślisz, że to jednak zła stymulacja wpłynęła na to wszystko?
Braliśmy pakiet 2+1 więc jak będę podchodzić do następnej procedury to na pewno zmienię lekarza 🙄 opinie były różne u tego co jestem, ale zaufałam.
Jutro mam transfer, mam cichą nadzieję, że jednak ten jedyny zostanie z nami 🙄

Edit: ja mam jeszcze jakieś dziwne wrażenie, że za szybko mi zrobili punkcję i może mogli poczekać do poniedziałku, ale to moje tylko domysły.

reklama
Czyli myślisz, że to jednak zła stymulacja wpłynęła na to wszystko?
Braliśmy pakiet 2+1 więc jak będę podchodzić do następnej procedury to na pewno zmienię lekarza 🙄 opinie były różne u tego co jestem, ale zaufałam.
Jutro mam transfer, mam cichą nadzieję, że jednak ten jedyny zostanie z nami 🙄

Edit: ja mam jeszcze jakieś dziwne wrażenie, że za szybko mi zrobili punkcję i może mogli poczekać do poniedziałku, ale to moje tylko domysły.
Musisz się dowiedzieć dlaczego się nie nadawały, jeśli powiedzą że niedojrzałe to od razu mówię ,że skopali stymulację, mi skopali i się dr przyznał:) na 11 oocytow miałam 6 niedojrzałych, jeśli serce Ci podpowiada żeby zmienić lekarza to zmień, ja teraz zmieniam klinikę po drugim nieudanym transferze , bo nie trafiłam tam na lekarza , który by mi odpowiadał. Z całego serca życzę Ci aby jutro wszystko skończyło się szczęśliwie i żeby Twój kropek został z Tobą ♡♡♡

Do góry