JestemMama!
Fanka BB :)
RakJaki znak zodiaku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
RakJaki znak zodiaku?
Ja mam teraz cysterny czynnościowa i transfer mam 3 sierpniaktóraś podchodziła z torbielem na jajniku do transferu...?
Ja miałam mały. Transfer udanyktóraś podchodziła z torbielem na jajniku do transferu...?
torbiel dermoidalna ?Ja miałam mały. Transfer udany
Powiedział, że mam torbiel (dłuższy czas była) ale nie jest wielkość operacyjnej i tyle.torbiel dermoidalna ?
Ja żyłam normalnie (praca fizyczna) po transferze miałam dużo energii przez pierwsze tygodnie i robiłam Totalnie wszystko.Czy zalecacie coś przed transferem czy ogolnie żyć normalnie i po po prostu odpoczywać?
aha ahaPowiedział, że mam torbiel (dłuższy czas była) ale nie jest wielkość operacyjnej i tyle.
Ja żyłam normalnie (praca fizyczna) po transferze miałam dużo energii przez pierwsze tygodnie i robiłam Totalnie wszystko.
Po ok 3 tygodniach od transferu dopadły mnie mdłości i obrót o 180st. Zero energii.
Dziękuję ♡Powiedział, że mam torbiel (dłuższy czas była) ale nie jest wielkość operacyjnej i tyle.
Ja żyłam normalnie (praca fizyczna) po transferze miałam dużo energii przez pierwsze tygodnie i robiłam Totalnie wszystko.
Po ok 3 tygodniach od transferu dopadły mnie mdłości i obrót o 180st. Zero energii.
Ale super!!!! Nam dwóch lekarzy odradzało 2 zarodki, teraz bierzemy jednego, jak wszystko będzie dobrze to wrócimy po 2 , uda nam się, sierpień jest dla nas cudownyDecyzja podjęta. Bierzemy dwa zarodki. 2 dc estrofem w ruch i jazda. Kończy mi się właśnie obecny cykl.