reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Brakujemiwiary psiocha, jutro mam urodzinki😜. Zakochana czy jak😜
Co u ciebie słychać? Dajesz sobie radę z tym syfem?😔
Przyznaję bez bicia, że chcę o tym jak najszybciej zapomnieć 😔. Z tego powodu przestałam was czytac bo te wszystkie smutki wracały 😔
U mnie jakoś leci pomalutku. Mimo że tyle lat się starałam to powiem ci że nie sram tęczą. Jest czasem bardzo ciężko. Przez tyle lat nauczyłam się wygodnego życia i teraz próbuję się przyzwyczaić że tego swojego życia nie mam. Jest inne, wyczekane ale cholercia ciężkie. Oczywiście kocham ten mojego zgredzika ale nie chcę ci koloryzować jak to jest lekko i pięknie. Teraz się okazuje że zwykłe wyjście do biedry na zakupy to jest mega osiągnięcie logistyczne😂
Kajtuś raz jest grzeczny a raz daje mocno w kość. Nie jestem typem matki Polki i chcę aby moje potrzeby, dziecka i męża były na tym samym poziomie. Nie ma, że mały jest najważniejszy i tylko on się liczy. My wszyscy się tak samo liczymy. No to tyle moich przemyśleń 😂
Właśnie spacerujemy a mały miota się w wózku 😂
jesteś mentalnie moja siorą. .Mam identycznie 😘

Cześć, dawno się tu nie udzielałam, ale chciałam coś napisać ku pokrzepieniu.
Dziś zrobiliśmy badania nasienia i po pół roku suplementacji, ograniczenia słodyczy i glutenu wyniiki znacznie się poprawiły!
09.2021
całkowita ilość plemników w ejakulacie - 14 mln (norma powyżej 39)
ruchliwe - 20% (norma powyżej 39)
morfologia - prawidłowych 0 %

04.2022
całkowita ilość plemników w ejakulacie - 124,00 mln (norma powyżej 39)
ruchliwe - 40%
morfologia - prawidłowych 4%

!!!!

Także suplementujcie partnerów, dbajcie wspólnie o zdrową dietę i nieprzegrzewanie jajek :)

Cześć, dawno się tu nie udzielałam, ale chciałam coś napisać ku pokrzepieniu.
Dziś zrobiliśmy badania nasienia i po pół roku suplementacji, ograniczenia słodyczy i glutenu wyniiki znacznie się poprawiły!
09.2021
całkowita ilość plemników w ejakulacie - 14 mln (norma powyżej 39)
ruchliwe - 20% (norma powyżej 39)
morfologia - prawidłowych 0 %

04.2022
całkowita ilość plemników w ejakulacie - 124,00 mln (norma powyżej 39)
ruchliwe - 40%
morfologia - prawidłowych 4%

!!!!

Także suplementujcie partnerów, dbajcie wspólnie o zdrową dietę i nieprzegrzewanie jajek :)
Świetnie wieści ❤️
✊✊✊

reklama
Dziewczyny jesteście skarbnicą wiedzy a ja potrzebuję rady. Przygotowuję się do transferu na cyklu naturalnym. Dzisiaj 15 dc a pęcherzyki tylko 10mm i 11mm, lekarka mówi że nie widzi dominującego. Endometrium też kiepskie bo 5.8mm.
Zazwyczaj owulację mam w 19dc a cykle średnio 29 dni.
Kolejne USG w sobotę.
Poradźcie proszę czy jest szansa że może być jeszcze owulacja i transfer w tym cyklu?
Niestety cykl sztuczny odpada bo źle reaguję na leki.

Do góry