reklama
KarolinaJ79
Fanka BB :)
I jak - kiedy masz USG??Dokładnie tak
Joanna6
Zaciekawiona BB
jak dalej będe krwawić to w sobotę, ale przechodzi mi, więc chyba przetrzymam długi weekend.I jak - kiedy masz USG??
Joanna6
Zaciekawiona BB
CudnieDziewczyny mam 5 zarodków
Pchełka216
jesteś mentalnie moja siorą. .Mam identycznie@Brakujemiwiary psiocha, jutro mam urodzinki. Zakochana czy jak
Co u ciebie słychać? Dajesz sobie radę z tym syfem?
Przyznaję bez bicia, że chcę o tym jak najszybciej zapomnieć . Z tego powodu przestałam was czytac bo te wszystkie smutki wracały
U mnie jakoś leci pomalutku. Mimo że tyle lat się starałam to powiem ci że nie sram tęczą. Jest czasem bardzo ciężko. Przez tyle lat nauczyłam się wygodnego życia i teraz próbuję się przyzwyczaić że tego swojego życia nie mam. Jest inne, wyczekane ale cholercia ciężkie. Oczywiście kocham ten mojego zgredzika ale nie chcę ci koloryzować jak to jest lekko i pięknie. Teraz się okazuje że zwykłe wyjście do biedry na zakupy to jest mega osiągnięcie logistyczne
Kajtuś raz jest grzeczny a raz daje mocno w kość. Nie jestem typem matki Polki i chcę aby moje potrzeby, dziecka i męża były na tym samym poziomie. Nie ma, że mały jest najważniejszy i tylko on się liczy. My wszyscy się tak samo liczymy. No to tyle moich przemyśleń
Właśnie spacerujemy a mały miota się w wózku
Cześć, dawno się tu nie udzielałam, ale chciałam coś napisać ku pokrzepieniu.
Dziś zrobiliśmy badania nasienia i po pół roku suplementacji, ograniczenia słodyczy i glutenu wyniiki znacznie się poprawiły!
09.2021
całkowita ilość plemników w ejakulacie - 14 mln (norma powyżej 39)
ruchliwe - 20% (norma powyżej 39)
morfologia - prawidłowych 0 %
04.2022
całkowita ilość plemników w ejakulacie - 124,00 mln (norma powyżej 39)
ruchliwe - 40%
morfologia - prawidłowych 4%
!!!!
Także suplementujcie partnerów, dbajcie wspólnie o zdrową dietę i nieprzegrzewanie jajek
Dziś zrobiliśmy badania nasienia i po pół roku suplementacji, ograniczenia słodyczy i glutenu wyniiki znacznie się poprawiły!
09.2021
04.2022
ruchliwe - 40%
!!!!
Także suplementujcie partnerów, dbajcie wspólnie o zdrową dietę i nieprzegrzewanie jajek
Kasialucky
Świetnie wieściCześć, dawno się tu nie udzielałam, ale chciałam coś napisać ku pokrzepieniu.
09.2021
04.2022
ruchliwe - 40%
!!!!
JestemMama!
No mówię , nocki w pracy mi nie służą przepraszam za pomyłki30.04 mam werfikacja proga a beta 9maja poprawisz
JestemMama!
dziękuję taka mam nadzieję i mocno w to wierzęTen rok jest TWÓJ jak nic
Ogromniaste kciuki! Niech te szczepienia podziałają Żebyś była gruba!!!
reklama
Dziewczyny jesteście skarbnicą wiedzy a ja potrzebuję rady. Przygotowuję się do transferu na cyklu naturalnym. Dzisiaj 15 dc a pęcherzyki tylko 10mm i 11mm, lekarka mówi że nie widzi dominującego. Endometrium też kiepskie bo 5.8mm.
Zazwyczaj owulację mam w 19dc a cykle średnio 29 dni.
Kolejne USG w sobotę.
Poradźcie proszę czy jest szansa że może być jeszcze owulacja i transfer w tym cyklu?
Niestety cykl sztuczny odpada bo źle reaguję na leki.
Zazwyczaj owulację mam w 19dc a cykle średnio 29 dni.
Kolejne USG w sobotę.
Poradźcie proszę czy jest szansa że może być jeszcze owulacja i transfer w tym cyklu?
Niestety cykl sztuczny odpada bo źle reaguję na leki.
Podziel się: