reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martka, a zrób betę dla swojego spokoju, mamy usg tego samego dnia:) u mnie ma już być serduszko:) ale jeszcze pójdę na betkę w przyszłym tyg własnie dla własnego spokoju...;)

Ależ my się oczekamy, na transfery, na bety, na usg, na badania, na pleć na poród:))))

Hej dziewczyny....
U mnie dzisiaj spadek formy:-( Nie wiem, moze przez pogode..ciśnienie chyba spada...i jakoś taka klapnięta jestem......Do tego mam jakies zle mysli odnośnie mojej kolejnej proby z crio...i chyba zaczyna teraz do mni docierac dopiero porażka....ciagle mysle dlaczego sie nie udalo..co zrobilam nie tak...moze za malo wody pilam...moze za male dawki progesteronu....i jakoś tak mi sie wydje ze nigdy nie będę mama....taki dzien z dupy....:-:)-:)-:)-(

Cześć dziewczyny :) dawno mnie nie było... tyle się wydarzyło... Bardzo serdecznie gratuluje wszystkich wysokich bet, a przede wszystkim Martka273 - bardzo się cieszę, że Ci się udało. Pamiętam jak razem podchodziłyśmy i testowałyśmy w styczniu, miałyśmy podobne wyniki bety, bardzo żałowałam, że Tobie się nie powiodło wtedy... po jakimś czasie ja również straciłam swojego dzieciaczka :( ale jak patrzę na Twoją sygnaturkę to mnie pozytywnie nastawia :) w czerwcu ja również podchodzę do crio, oby tym razem skończyło się porodem :)

aniu strasznie mi przykro :-( współczuję....Znasz przyczynę? wiesz, ja sie cieszę,że taka wysoka ta moja beta, ale też się boję cały czas, co będzie dalej....Ale jak widać, crio sie udaje :-) Na pewno w czerwcu będziesz w ciaży!

Moja dziecinka przestała się rozwijać... ale nie będę wam pisać o smutnych rzeczach. Przeszłam załamanie nerwowe, już myślałam, że sobie sama nie poradzę... całe szczęście odbiłam się z dna i zaczynam z nadzieją patrzeć w przyszłość i już się nie mogę doczekać czerwca.

reklama
Anna tak mi przykro ... to musiało być straszne przeżycie, dobrze,że już doszłaś do siebie. Powodzenia w czerwcu - trzymam mocno kciuki &&&&&

Martka moje maluszki były 5 dniowe

Do góry