reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, czy w dniu transferu brałyście wszystkie leki jak zwykle?, Utrogestan też, mimo,że tak kiepsko się rozpuszcza?
Chyba zaczynam się stresować 😱
Tak bierzesz wszystko tylko przed transferem troche szybciej, jak ja miałam o 10 rano ti kazano mi wziasc tak ok godziny 7 zeby juz napewno sie wchłonął.

reklama
Cześć Dziewczyny!
Jestem tu zupełnie nowa, choć od jakiegoś czasu śledzę forum wyszukując przydatne dla mnie informacje. Dzięki,że Jesteście! - dużo się dowiedziałam śledząc Wasze zmagania 💙
Jutro mam transfer.
Mam pytanie o Utrogestan- przyjmuję globulki (4 x200 na dobę), ale mam wrażenie, że słabo się rozpuszczają.
Też tak miałyście?
On nie musi sie jakos super rozpuszczać i tak jest wchłaniany a te pozostałości to sa pozostałości tabletki i z nich sie oczyszczacz bo organizm ich przeciez nie wchłonie i nie znikną wiec tym sie nie martw, progesteron zostanie wchłonięty a reszta bedzie wypływać.

Jest taka opcja ,ze sie moglo nie udac,estradiol lecacy na łeb na naturalnym cyklu o niczym dobrym nie swiadczy,ty jestes na sztucznym wiec jeszcze jest nadzieja.Musisz czekac nogi zaciskac i zaklinac✊
Ehh to wszystko jakieś za ciężkie dla mnie. Jednego dnia 1200 a 3 dni pozniej tylko 170… a dawka ta sama.

A zapytaj lekarza co on na to. Skoro nic nie mówił to chyba nic złego się nie dzieje. Nie wiem, ja się nie znam 🤔
Powiedział że ten estradiol jest najmniej znaczący w tym wszystkim. I zwiększył dawki wszystkiego…
Tylko u mnie problemy z tym estradiolem i progesteronem są za każdym razem… i nie wiem już co z tym zrobić…

reklama
Do góry