reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja niezmiennie się zamartwiam, bo nic ciekawego nie czuje w brzuchu, nic nie ciągnie, nic nie boli. Nie mam mdłości, a w poprzedniej ciąży miałam je dość szybko (pierwsze rzyganko w pracy jeszcze jak nie wiedziałam, że jestem w ciąży- dwa dni później beta 600).
Nie wiem jak wytrzymam do USG... Badanie przestawilam na wtorek, bo będzie mój lekarz. Do wtorku męka niepewności.
Kochana spokojnie, każda ciąża jest inna. Ja miałam objawy ciąży dopiero w 8 tygodniu i to bardzo delikatne

reklama
Chyba jestem podatna na Wasze wpływy [emoji1787] Siedzę w robocie i nagle mi się tak dziwnie zrobiło i niedobrze [emoji28][emoji28] Ja nie mogę czytać o wymiotowaniu. Próbowałam zjeść obiad, ale mi wszystko rośnie w ustach. I mam taki ucisk w żołądku. Hahahaha. Nie fajne bardzo i nie przechodzi [emoji33]

Ja niezmiennie się zamartwiam, bo nic ciekawego nie czuje w brzuchu, nic nie ciągnie, nic nie boli. Nie mam mdłości, a w poprzedniej ciąży miałam je dość szybko (pierwsze rzyganko w pracy jeszcze jak nie wiedziałam, że jestem w ciąży- dwa dni później beta 600).
Nie wiem jak wytrzymam do USG... Badanie przestawilam na wtorek, bo będzie mój lekarz. Do wtorku męka niepewności.
A ciągnięcie w brzuchu mam dopiero teraz, jak jest mega duży i się napina 🙂

Chyba jestem podatna na Wasze wpływy [emoji1787] Siedzę w robocie i nagle mi się tak dziwnie zrobiło i niedobrze [emoji28][emoji28] Ja nie mogę czytać o wymiotowaniu. Próbowałam zjeść obiad, ale mi wszystko rośnie w ustach. I mam taki ucisk w żołądku. Hahahaha. Nie fajne bardzo i nie przechodzi [emoji33]
Ja miałam dość jak w pracy koledzy sobie podgrzewali obiady w mikrofali 🙁😳 po korytarzu na wdechu chodziłam 😂

Mi już przeszło [emoji846][emoji846] Według mnie za wcześnie na mdłości [emoji6] I mi zapachy nie przeszkadzają wręcz przeciwnie czuję więcej niż wcześnie i każdy zapach jest apetyczny.

reklama
Do góry