reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie widziałam u nikogo Tak niskiej bety 10 dpt. I czytałam, że aby urodzić zdrowe dziecko trzeba minimum 100 - 10 dpt. Ehhh. Masakra[emoji24][emoji24]

reklama
Tak zrobię. Ale boję się, że tylko przedłużę niepotrzebnie i potem zamiast poronić normalnie wyląduję w szpitala na zabiegu[emoji33]
Nie ma takiej opcji przy takich betach, dopiero powyżej 1000 widać pęcherzyk w macicy. Żadnymi lekami nie przedluzysz ciąży nierokujacej, nie bój się, bierz leki i trzymaj kciuki

Nie widziałam u nikogo Tak niskiej bety 10 dpt. I czytałam, że aby urodzić zdrowe dziecko trzeba minimum 100 - 10 dpt. Ehhh. Masakra[emoji24][emoji24]
Kobiecie to nie dogodzisz ;) ja wczoraj przegladalam Internet bo wydawalo mi sie, ze mam za wysoka bete ;P
Dopiero usg prawde powie. Na razie rosnie, wiec uwierz w malucha!

Nie wydaje mi się
6dpt 11.11
8 dpt 30.55
10 dpt 67.74 prog rośnie
Kochana ja wiem , ze ta niepewnosc jest najgorsza ale przyrost jest w normie! Moze wartosci nie powalaja ale cos sie dzieje i z takich niskich bet sa tu dzieciaczki takze poki jest nadzieja nie wylaczaj pozytywnego myslenia . Zrob jeszcze raz bete . Trzymam mocno kciuki za Twojego leniuszka zeby sie rozkrecil 😘 😘

reklama
Do góry