reklama
Nie ma takiej opcji przy takich betach, dopiero powyżej 1000 widać pęcherzyk w macicy. Żadnymi lekami nie przedluzysz ciąży nierokujacej, nie bój się, bierz leki i trzymaj kciukiTak zrobię. Ale boję się, że tylko przedłużę niepotrzebnie i potem zamiast poronić normalnie wyląduję w szpitala na zabiegu[emoji33]
Orchidea33
Fanka BB :)
Ej! Nie mysl tak! Beta rosnie a to najwazniejsze! Bedzie dobrze, zobaczysz . Nie kazdej beta rosnie tak samo. Moze Twoj maluch jest na razie niesmialyTak zrobię. Ale boję się, że tylko przedłużę niepotrzebnie i potem zamiast poronić normalnie wyląduję w szpitala na zabiegu[emoji33]
O to całkiem podobnieJa też miałam dwa zarodki i obydwa się zagnieździły, moja beta 7 dpt 147, 10 dpt 432
Orchidea33
Kobiecie to nie dogodzisz ja wczoraj przegladalam Internet bo wydawalo mi sie, ze mam za wysoka bete ;PNie widziałam u nikogo Tak niskiej bety 10 dpt. I czytałam, że aby urodzić zdrowe dziecko trzeba minimum 100 - 10 dpt. Ehhh. Masakra[emoji24][emoji24]
Dopiero usg prawde powie. Na razie rosnie, wiec uwierz w malucha!
Widziałaś u mniez małych bo pierwsza 12dpt 14. Później rosła i dzwoniłam do lekarza powiedział że rośnie a to najważniejsze. Myśl. Że bd dobrze.Nie widziałam u nikogo Tak niskiej bety 10 dpt. I czytałam, że aby urodzić zdrowe dziecko trzeba minimum 100 - 10 dpt. Ehhh. Masakra[emoji24][emoji24]
Evela.6
Kochana ja wiem , ze ta niepewnosc jest najgorsza ale przyrost jest w normie! Moze wartosci nie powalaja ale cos sie dzieje i z takich niskich bet sa tu dzieciaczki takze poki jest nadzieja nie wylaczaj pozytywnego myslenia . Zrob jeszcze raz bete . Trzymam mocno kciuki za Twojego leniuszka zeby sie rozkrecilNie wydaje mi się
6dpt 11.11
8 dpt 30.55
10 dpt 67.74 prog rośnie
Wierzyć lekarzowi. Brać leki. Miałaś wczesna blastke !!!Napisał mi od razu, że jest ok!! Jak ja widzę, że nie jest ok!! Co byście zrobiły.
Anahstasia
Aktywna w BB
Dziewczyny, nie posłuchałam lekarza i już dzisiaj zrobiłam betę, w 9 dpt... 272,40!!!!!!!!
reklama
Podziel się: