reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie mnie olśniło, że nie mogłyśmy sobie wymarzyć lepszego dnia na sprawdzenie bety. Jak się uda to wiadomo radość i kultularnie jeden pączek a jak się nie uda to topienie smutków w nieprzyzwoicie ogromnej górze pączków i faworków :D
Tak samo sobie pomyślałam rano[emoji23] Ja juz oddałam. I teraz 4 h czekania. Chyba najdłuższe w moim życiu. Ja jeszcze nigdy nie robiłam bety. To mój pierwszy raz[emoji854]

Dziewczyny powodzenia. Ogromne kciuki ✊✊

Ja jestem przerażona co się dzieje na Ukrainie. Modliłam się by Putin się opamiętał, a tu Białoruś jeszcze najechała.

Ochydny dzień! Płakać mi się chce.
Też się przejmuję. Do tego nasze województwo jest bardzo blisko Ukrainy. Będzie ogromny napływ imigrantów. Żal mi Ukraińców. Straszne to jest. Nie wiem jak to wszystko sie skończy. Mam nadzieję, że potem Putin nie stwierdzi, że najeżdżamy na Polskę. Niby piszą na onecie, że Putinowi chodzi tylko o Dunbas i nie zamierza okupować Ukrainy, ale jak będzie to nikt nie wie.

reklama
Do góry