reklama
martaczi
Fanka BB :)
Martka - super gratulacje!!! piękny wynik
Madzia - super, że już dziś lepiej!
u mnie nadal średnio fatalnie się czuję:-( byłam na wizycie jestem po 3 zastrzykach z gonalu no i proszę ok 18 pęcherzyków ale się ciesze czuję, że wreszcie się uda!!! przy zastrzykach z menopuru to miałam ok 10 już na końcu stymulacji słabo reagowałam a tu taka niespodzianka
Asia - gratuluje i już trzymam kciuki za transfer &&&
Molla - Kochana trzymaj się!modlę się za Ciebie :-(
Madzia - super, że już dziś lepiej!
u mnie nadal średnio fatalnie się czuję:-( byłam na wizycie jestem po 3 zastrzykach z gonalu no i proszę ok 18 pęcherzyków ale się ciesze czuję, że wreszcie się uda!!! przy zastrzykach z menopuru to miałam ok 10 już na końcu stymulacji słabo reagowałam a tu taka niespodzianka
Asia - gratuluje i już trzymam kciuki za transfer &&&
Molla - Kochana trzymaj się!modlę się za Ciebie :-(
lkasia
Ikasiu, musisz się załapać na kwiecień! Choć maj też będzie obfity o wysokie bety
Na crio się załapie na koniec kwietnia...bo bedzie to 27/28 kwietnia...a betę będę robić już w maju...ale mam nadzieje ze będzie dobrze tym razem....
No i postanowiłam, ze po transferze tydzien zostaj na zwolnieniu...a potem wracam do pracy....
martaczi
Ikasia - to będziemy razem testować super zawsze raźniej transfer mam wstępnie ustalony na 27 kwietnia:-)
Fusun - odpoczywaj Kochana!
Sylwia, Madzia -siedzę i się śmieję z Was no pięknie same sobie tabletki aplikują
Sylwia, Madzia -siedzę i się śmieję z Was no pięknie same sobie tabletki aplikują
martaczi
Ikasia - to będziemy razem testować super zawsze raźniej transfer mam wstępnie ustalony na 27 kwietnia:-)
lkasia
Martaczi o to super...zawsze milej Ja jeszcze nie wiem dokladnie keidy transfer będzie...wszystko w sumie zalezy od mojej owulacji...a tego dowiem się w poniedziałek za tydzien jak pojadę na kontrolę...mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie i przyjdzie w miare o czasie...w poniedzialek bedzie moj 12 dc...a owu mam zazwyczaj 12-14dc...i 5 dni po owu mam miec odane maluchy....tylko się zastanawiam....czy ja dostanę cos na pęknięcie pęcherzyka?? zeby oni kontrolowali kiedy będzie ta owulacja?? czy poprostu będa czekać az samo się "dokona"??
lkasia
17 kwietnia Martka wysoka beta po udanym crio!
18 kwietnia Asia_77 udany transfer
19 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecien-lkasia--wizyta owulacyjna przed udanym crio
22 kwiecień- Avocado - podglądanie zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka
22 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków
23 kwietnia Lilia♥ - wizyta przed udanym crio
30 kwietnia Malinuś serduszkowe- podsłuchiwanie silnego serduszka!
kwiecień TeQuila udane crio
kwiecień Dagnes udane krio
kwiecień poziomka2 udane crio
Maj joasia2906 - udane crio bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków
No to i ja sie dopiszę
Fusun
Martka, Malinuś :-):-):-):-) GRATULUJĘ!!
martaczi
Ikasia - a Ty zupełnie na naturalnym cyklu podchodzisz do crio? a zwykle to pęcherzyki same Ci pękały?
reklama
Podziel się: