reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Fusun utrzyma się kochana, ja w to wierzę :tak:Robert Klimaszewski - Kontakt
Ten lekarz jest przyjacielem naszego dr K :-)

Dzięki. W razie czego (czyli w razie ciąży) jest warty rozważenia, bo pzyjmuje w gdańsku. Ja to bym najbardziej chciała dr K. do prowadzenia ciąży, ale to chyba przesada żeby do Kolbud jeździć. Przyjaciel dr K. też jest ok :-)

reklama
Witam Kobietki,

Fusun, dobre masz podejscie, przeciz jestes w ciazy. Musisz wierzyc w Twoje bobaski.:tak:

Madzialenak, jak sie czujesz???
Madzialenak, mozesz mi powiedziec dokadniej ile tego progesteronu bierzesz? Ja biore mimo tego,ze lekarz kazal calkowicie odstwic, 400mg dziennie. Jutro koncze 13 tc moze zmniejszyc do 200mg?

Tequila, fajnie,ze do nas zagladasz i o nas nie zapominasz. Zycze ,by @ szybko pzyszla a nie kaprysila.

Milego dnia KObitki!!!!

Hej laseczki u nas 20stopni juz jest
zaraz ide z psiakami troche ich zmeczyc
jutro albo po jutrze odbieram wynik Amh i umawiam emka na badanie nasionek i na 1wizyte do invimedu wiec chyba sie rusza cosik
Zobaczymy jak to wszystko wypadnie

Molla tak mi przykro

Agapl dziękuję bardzo, gardło i pęcherz już mnie nie bolą, pojawił się tylko katar, ale jest już dużo lepiej. A jak Twoje przeziębienie?, poszło w zapomnienie?
Co to luteiny to ja biorę dawkę 50 mg 2x1 tabletka, wczoraj badałam progesteron - mój wynik to 47,60 ng/ml, czyli jest ok bo dla II trymestru norma wynosi 22,5 - 95,3 ng/ml.
Na Twoim miejscu już bym zaczęła zmniejszać dawkę jednakże warto by było najpierw zbadać poziom progesteronu.

Gotadora masz bardzo dobry progesteron :tak:

Ostatnia edycja:
Molla Twoja historia jest bardzo smutna, czemu tak się stało??? Życie jest niesprawiedliwe :-( Przytulam Cię bardzo mocno. Wiem, że jest Ci na pewno bardzo ciężko, ale za niedługi czas musisz się otrząsnąć i podejść do kolejnej walki bo Twoje mrozaczki czekają. Trzymaj się Kochana.

Martka jak dzisiejsze Twoje samopoczucie? Kiedy badasz betę?

Asiu czekam na wieści jak się udał sexik na szkiełku?

Witajcie Kobietki
Dzwoniłam do kliniki i tak : zapłodniło się 6 komórek ...czterem niestety się nie udało :-( ale i tak jest dobrze :-) W czwartek jadę po dzidziulki :-):-):-):-)

15 kwietnia Asia_77 udana punkcja
15 kwietnia Roxi - podglądanie maluszka

15 KWIETNIA lkasia-wizyta przed udanym crio

15 kwietnia Fusun – udany transfer

16 kwietnia Malinuś pierwsze podglądanko maluszka/maluszków 18dpt
17 kwietnia Martka wysoka beta po udanym crio!
18 kwietnia Asia_77 udany transfer
19 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecień- Avocado - podglądanie zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka

22 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków

kwiecień Martka udane crio
kwiecień TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes udane krio

kwiecień poziomka2 udane crio

Maj joasia2906 - udane crio :) bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio

Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF