Na nk miałam dawany intralipod A teraz zapisał mi smoflipid 500 ml przed transferemTak dokladnie .
Masz dosyc wysoki komorki NK
reklama
Oczywiscie!!! Relanium obowiazkowo!!!))Jołki połki jutro jadę na relanium
Lecę jak moja poprzednia Pani doktor wieki temu zalecała. Ostatni raz to wszelkie próby ostrożności są must have.
Sa artykuly na temat sterylnosci i zapachow podczas transferu. Nie zaleca sie uzywania perfum ale w klinikach nie zawsze o tym mowiaO widzisz, nam mówił tylko o punkcji. Że wtedy nie pachnieć.
Dobrze wiedzieć, że i w dniu transferu.
Powiedzcie mi czy wyniki są okej ????Miałam też robione Allo mrl
Sherlook
Fanka BB :)
Już po[emoji846][emoji846] dobrze że tyle wypiłam, bo dr mówił, że byłby problem z moją macicą. A tak wszystko było dobrze widać. Kropek albo kropka sobie siedzi. Tak mi się siku chciało, że jak wziernik włożył to prawie padłam [emoji1787] Teraz czekam pod gabinetem na kolejne recepty. Siku od razu zrobiłam. I leżałam 10 min to dłużej niż po punkcji.
O też bym chciała być już po ja się nudzę na kroplowce z intralipidow, cała jestem obwieszona kabelkami, które sprawdzają czy żyję nuuuudyJuż po[emoji846][emoji846] dobrze że tyle wypiłam, bo dr mówił, że byłby problem z moją macicą. A tak wszystko było dobrze widać. Kropek albo kropka sobie siedzi. Tak mi się siku chciało, że jak wziernik włożył to prawie padłam [emoji1787] Teraz czekam pod gabinetem na kolejne recepty. Siku od razu zrobiłam. I leżałam 10 min to dłużej niż po punkcji.
Sherlook
Fanka BB :)
Hahaha Jeszcze chwila i też będziesz po[emoji846][emoji846] cudowne uczucie.O też bym chciała być już po ja się nudzę na kroplowce z intralipidow, cała jestem obwieszona kabelkami, które sprawdzają czy żyję nuuuudy
Ja mogę plamić z szyjki bo coś tam po łacinie i mam nie panikować, bo to z szyjki.
reklama
Podziel się: