reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Takie mdlosci z szarpaniem u mnie byly i sa. Teraz juz szarpanie prowadzi do wymiotow. Wiec unikam za wszelka cene.
Jesli wymiotowalas to pewnje podraznilas - mleczko Gaviscon pilam kolezanka mi polecila z apteki.
Pij na czczo siemie lniane zagotowane na mleku, dodaj odrobine miodu wtedy jest smaczny ale nadal „ glut”. Niektore owoce tez beda podrazniac zoladek - choc mi one najbardziej smakuja teraz.. zwlaszcza te kwasne wlasnie. Kiwi jablko ananas. Wode pij ale niewielkie ilosci na raz, tak po 3 lyczki i czesto.
I uwazaj zebys sie anemii nie nabawila (kontroluj morfologie).
Wczoraj wymiotowałam raz. Ale tak, że aż żółcią wymiotowałam. Dzis rano zjadłam jogurt naturalny i znowu boli... no i dziś caly czas śpię.. może sprobuje z tym mleczkiem, może troche pomoże

Wczoraj wymiotowałam raz. Ale tak, że aż żółcią wymiotowałam. Dzis rano zjadłam jogurt naturalny i znowu boli... no i dziś caly czas śpię.. może sprobuje z tym mleczkiem, może troche pomoże
A to już ciążowe wymioty ?
Ja brałam Torecan w ciąży, bo wymiotowałam wszystkim. Nawet ślina

A to już ciążowe wymioty ?
Ja brałam Torecan w ciąży, bo wymiotowałam wszystkim. Nawet ślina
Nie wiem czy ciążowe. Wymiotowałam wieczorem. Ciężko stwierdzić czy ciążowe.. jutro mam wizytę i będę gadać z ginem, ale póki co muszę jakoś żyć, a jest mi ciężko strasznie. Dodatkowo kręci mi sie w głowie...

A powiedzcie mu czy trzeba robić badania krwi zanim zacznie się brać te suplementy diety na poprawe jakości komórek czy można brać to w ciemno

reklama
Do góry