reklama
eij
Fanka BB :)
Ja brałam estrofem tylko. Estradiol 3 dpt miałam coś koło 2000.Moja dr napisała, że dziwnie niski Estradiol nie wiem co o tym myśleć. Są jakieś inne preparaty niż Estrofem, które mogły Go podnieść?
To ja też tak raz miałam i wtedy 3dpt była bhcg 27. Lekarz mówił, że sporo jest z ovitrelle ale też trochę mojej.Miałam 0.5 ampułki 30 min po transferze
Hankaa
Ja estradiolu po transferze wgl nie badałamMoja dr napisała, że dziwnie niski Estradiol nie wiem co o tym myśleć. Są jakieś inne preparaty niż Estrofem, które mogły Go podnieść?
Mój lekarz mówi, że estradiol jest ważny i zawsze torturuje mnie tym estrofememJa estradiolu po transferze wgl nie badałam
Hankaa
Estrofem brałam ale nie badałamMój lekarz mówi, że estradiol jest ważny i zawsze torturuje mnie tym estrofemem
Ja brałam a miałam za niski. I zwiększył dawki do chyba 2 tab co 8h jakoś tak.Estrofem brałam ale nie badałam
eij
Ja miałam z ovitrelle 3 dpt betę 25To ja też tak raz miałam i wtedy 3dpt była bhcg 27. Lekarz mówił, że sporo jest z ovitrelle ale też trochę mojej.
reklama
eij
A mi z kolei przed transferem nie badali. Co lekarz to inne praktykiMi też nie badali tylko dwa dni przed punkcja kazali zabrać ale to miałam ponad 2tysiace
Podziel się: