Już wyjdź z tego czarnowidztwa!!! Szybko!Ja na to USG pójdę jak na ścięcie. Mam już 5 komórek zamrożonych. Teraz tez zrobią mi punkcję i zamrozimy. I tak dobie te komórki leżeć w tym azocie, bo u nas wczoraj wyszła morfologia plemników 0 %. Zatem spadła po Covidzie z 1 % do 0.
Straciłam radość, nadzieje. Dziś nawet robienie zastrzyków bolało, bo kulam tak bez pomyślunku. Aby zrobić bo przecież nie przerwę stymulacji w 6 dniu
Mój mąż miał na kilkanaście badań nasienia zawsze manualne badanie bo tak mało zasłużonych w walce żołnierzy było
I były takie trzy przypadki gdzie przy pierwszym ivf wyniki się poprawiły drastycznie, potem mroziliśmy na zapas tez wyniki były oszałamiające. I szczerze przy każdych staraniach wyniki się poprawiały, pełna mobilizacja organizmu.
A i jeszcze jedna historyjka.
Gdy rozpoczynaliśmy przygodę z IVF zrobiliśmy badanie MSOME według tego badania, nie było żadnego plemnika 1 typu. Trochę drugiego i reszta trzeciego. A to po 2-3 próbach oznaczało dawce. Przy trzeciego typu nawet nie ma co próbować.
I wiesz co? Każde podejście IVF, każda komórka to był plemnik 1 typu :-)