reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A u kogo bylas Kochana?
Tomasz Dworniak.Jest mega specyficzny brak empatii i nie pamieta pacjentki🥴 mialam 2 stymulacje i 2 transfery.Podane za kazdym razem 2 zarodki.Za druga stymulacja udalo sie a nawet mam mrozaczka bardzo dobrej klasy-ponoc bo embriolog nie powiedziala dokladnie jaka klasa tylko powiedziala ze bardzo dobra

Tomasz Dworniak.Jest mega specyficzny brak empatii i nie pamieta pacjentki🥴 mialam 2 stymulacje i 2 transfery.Podane za kazdym razem 2 zarodki.Za druga stymulacja udalo sie a nawet mam mrozaczka bardzo dobrej klasy-ponoc bo embriolog nie powiedziala dokladnie jaka klasa tylko powiedziala ze bardzo dobra
Od razu przypomina mi się pierwsza klinika w której się leczyliśmy.. my do podpisania umów na czwartą inseminację a lekarz że my pierwszy raz u niego itd.. ja byłam w szoku, mąż jeszcze bardziej.. wyszliśmy z gabinetu i już więcej nas tam nie widzieli, tyle wizyt.. monitoringi itd.. brak słów.. to była strata kasy, czasu, nerwów. Nie żałuję że zmieniliśmy klinikę.

To chyba w ogóle standard w Invimedzie. Najważniejsze, że sie udalo :)

Dziewczyny! Jestem pu punkcji i jestem szczęśliwa, bo udało sie pobrac 9 komórek! (za pierwszym razem tylko 3). Teraz czekamy ile dojrzałych i w poniedziałek transfer dwóch 3dniowych zarodków (tego do końca nke rozumiem czemu nie czekamy do 5 doby, ale pytalam na wizycie i odpowiedź wydała mi sie logiczna, tylko teraz tego nie pamiętam). Trzymajcie kciuki, ja za Was trzymam mocno. Dziękuję za wsparcie, jestescie kochane <3

reklama
Do góry