Kachar
Fanka BB :)
A do jakiego lekarza chodzisz? Ja w tej samej klinice, może zadzwoń do swojego i dopytaj o co chodzi z tym krwawieniemBocian w Białymstoku nie wymaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A do jakiego lekarza chodzisz? Ja w tej samej klinice, może zadzwoń do swojego i dopytaj o co chodzi z tym krwawieniemBocian w Białymstoku nie wymaga
Ja mialam Dworniaka-specyfik totalnie.Ale najwazniwjsze ze skytecznyU mnie to ciągłe zmiany lekarzy. Prowadził dr W. R. I byłam zadowolona, ale później go nie było i przejął dr Rokicki. Transfer nie był udany i same wizyty tez mi sie nie podobały. Teraz przeniosłam sie do J. K. i jestem zadowolona.
Tomasz Dworniak.Jest mega specyficzny brak empatii i nie pamieta pacjentki mialam 2 stymulacje i 2 transfery.Podane za kazdym razem 2 zarodki.Za druga stymulacja udalo sie a nawet mam mrozaczka bardzo dobrej klasy-ponoc bo embriolog nie powiedziala dokladnie jaka klasa tylko powiedziala ze bardzo dobraA u kogo bylas Kochana?
Od razu przypomina mi się pierwsza klinika w której się leczyliśmy.. my do podpisania umów na czwartą inseminację a lekarz że my pierwszy raz u niego itd.. ja byłam w szoku, mąż jeszcze bardziej.. wyszliśmy z gabinetu i już więcej nas tam nie widzieli, tyle wizyt.. monitoringi itd.. brak słów.. to była strata kasy, czasu, nerwów. Nie żałuję że zmieniliśmy klinikę.Tomasz Dworniak.Jest mega specyficzny brak empatii i nie pamieta pacjentki mialam 2 stymulacje i 2 transfery.Podane za kazdym razem 2 zarodki.Za druga stymulacja udalo sie a nawet mam mrozaczka bardzo dobrej klasy-ponoc bo embriolog nie powiedziala dokladnie jaka klasa tylko powiedziala ze bardzo dobra
Do samej punkcji wszystkoDo jakiego momentu przyjmowałyście wszystkie suplementy ? Koenzym, l-karnitynie itd, do momentu rozpoczęcia stymulacji czy do punkcji ?
To chyba w ogóle standard w Invimedzie. Najważniejsze, że sie udaloTomasz Dworniak.Jest mega specyficzny brak empatii i nie pamieta pacjentki mialam 2 stymulacje i 2 transfery.Podane za kazdym razem 2 zarodki.Za druga stymulacja udalo sie a nawet mam mrozaczka bardzo dobrej klasy-ponoc bo embriolog nie powiedziala dokladnie jaka klasa tylko powiedziala ze bardzo dobra
Zgadza sie.Ja jak bede wracac po swoja sniezynke to wroce do Dworniaka a niech tamTo chyba w ogóle standard w Invimedzie. Najważniejsze, że sie udalo