reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny, szukam pocieszenia. Nie było mnie tu ponad 2 lata... Ale do rzeczy. 3 stycznia miałam transfer 3 dniowego zarodka. 10 stycznia robiłam bhcg i było 1.2. Lekarz kaze mi robić jeszcze raz jutro. Jest sens? Toż 1.2 to wynik negatywny i wątpię żeby coś się zmieniło. Potrzebuje dobrego słowa chyba...
Ja bym sprawdziła bo też uważam że zrobiłaś za wcześniej. To tak jakby 5 dzień pięciodniowego więc beta dopiero zaczynała rosnąć.

3 dzień po transferze progesteron wynosi 18. Czy to nie za mało ??? Gdzieś wyczytałam że powinien być większy niż 25 !! Czy to zmniejsza szanse na udany transfer ???😱😱😱
Za 3 dni zrób progesteron i Bhcg wtedy będzie wiadomo jakie są szanse:-)
Niektóre kliniki utrzymują progesteron 10 jako minimum. Poza tym nie wszystkie leki we krwi wychodzą. Trzymam kciuki😁

3 dzień po transferze progesteron wynosi 18. Czy to nie za mało ??? Gdzieś wyczytałam że powinien być większy niż 25 !! Czy to zmniejsza szanse na udany transfer ???😱😱😱
Na jakim cyklu jestes?
Ja na sztucznym i 7 dnia po transferze mialam ok 12, potem 11 dnia 13 i 16 dnia tez 13. Dzisiaj dostalam ochrzan od lekarza ze mam nie panikowac ze za maly tylko ze jest w normie:)

Na jakim cyklu jestes?
Ja na sztucznym i 7 dnia po transferze mialam ok 12, potem 11 dnia 13 i 16 dnia tez 13. Dzisiaj dostalam ochrzan od lekarza ze mam nie panikowac ze za maly tylko ze jest w normie:)
Ja na sztucznym w 14 dniu po transferze miałam 13 to dr zwiększył mi cyclogest. Każdy dr więc mówi co innego.
Ważne żeby było dobrze 😊

reklama
Do góry