reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny, szukam pocieszenia. Nie było mnie tu ponad 2 lata... Ale do rzeczy. 3 stycznia miałam transfer 3 dniowego zarodka. 10 stycznia robiłam bhcg i było 1.2. Lekarz kaze mi robić jeszcze raz jutro. Jest sens? Toż 1.2 to wynik negatywny i wątpię żeby coś się zmieniło. Potrzebuje dobrego słowa chyba...
Ja bym sprawdziła bo też uważam że zrobiłaś za wcześniej. To tak jakby 5 dzień pięciodniowego więc beta dopiero zaczynała rosnąć.

3 dzień po transferze progesteron wynosi 18. Czy to nie za mało ??? Gdzieś wyczytałam że powinien być większy niż 25 !! Czy to zmniejsza szanse na udany transfer ???😱😱😱
Za 3 dni zrób progesteron i Bhcg wtedy będzie wiadomo jakie są szanse:-)
Niektóre kliniki utrzymują progesteron 10 jako minimum. Poza tym nie wszystkie leki we krwi wychodzą. Trzymam kciuki😁

3 dzień po transferze progesteron wynosi 18. Czy to nie za mało ??? Gdzieś wyczytałam że powinien być większy niż 25 !! Czy to zmniejsza szanse na udany transfer ???😱😱😱
Na jakim cyklu jestes?
Ja na sztucznym i 7 dnia po transferze mialam ok 12, potem 11 dnia 13 i 16 dnia tez 13. Dzisiaj dostalam ochrzan od lekarza ze mam nie panikowac ze za maly tylko ze jest w normie:)

Na jakim cyklu jestes?
Ja na sztucznym i 7 dnia po transferze mialam ok 12, potem 11 dnia 13 i 16 dnia tez 13. Dzisiaj dostalam ochrzan od lekarza ze mam nie panikowac ze za maly tylko ze jest w normie:)
Ja na sztucznym w 14 dniu po transferze miałam 13 to dr zwiększył mi cyclogest. Każdy dr więc mówi co innego.
Ważne żeby było dobrze 😊

reklama
Do góry