nadzieja xxx
Fanka BB :)
Dziękuję ja już swojego kropusia wzięłam do domku@netka_lp powodzenia na transferze. Kciuki zaciśnięte. Nadzieja za ciebie tez.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję ja już swojego kropusia wzięłam do domku@netka_lp powodzenia na transferze. Kciuki zaciśnięte. Nadzieja za ciebie tez.
Dasz dasz, wartoWariactwo Ile tu jest zmiennych wpływających na to maleństwo. Teraz zaczynam się obawiać czy ja dam radę w ogóle w to ivf brnąć.
Dzięki wielkie nadzieja umiera ostatnia.Patrzac na różne historie tego forum mimo minimalnej nadzieji jednak niczego do końca nie skreslamTrzymam kciuki za duży przyrost
Dokładnie [emoji41] ja się chyba za mocno spinałam przy aplikacji bo moje mięśnie dosłownie te tabletki wypychały[emoji23]I wbrew pozorom te mniejsze najgorzej się aplikuje, bynajmniej ja tak miałam. Musiałam się mocno skupić żeby jej nie " zgubić" po drodze [emoji23]
Walcz kobito! Nie pozwól by Ciebie strach obezwładnił.Wariactwo Ile tu jest zmiennych wpływających na to maleństwo. Teraz zaczynam się obawiać czy ja dam radę w ogóle w to ivf brnąć.
Ja też już po [emoji846]Dziękuję ja już swojego kropusia wzięłam do domku[emoji3059]
Oczywiście, musimy walczyć i wierzyć. Jak nie my to kto?Dzięki wielkie nadzieja umiera ostatnia.Patrzac na różne historie tego forum mimo minimalnej nadzieji jednak niczego do końca nie skreslam
Na pocieszenie dodam że to było prze ivf Tu jedziemy wszystkie na tym samym wózku i strach jest nieodłączna jego częścią a jednak walczymy dalejWariactwo Ile tu jest zmiennych wpływających na to maleństwo. Teraz zaczynam się obawiać czy ja dam radę w ogóle w to ivf brnąć.
Lekarz mi powiedziała, że trudno określić czy ta wartość gwarantuje mi bezpieczeństwo. Osoby po 2 dawce maja nawet 2500.A co znaczy ta wartość? Czy to dobra? Czy po szczepieniach powinnaś mieć większą?
I jak tu polubic wiadomosc?? Ze sie nie wypowiedz bo nie wiesz czy ze glupol? HihihiNiestety nie wiem… serio nie chce nawet się wypowiadać bo w tym temacie jestem po prostu głupol.