reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ile dni po transferze 5dniowej blastki wyszedł wam test pozytywny?
Ja wiem, że powinno się czekać 2tyg ale kto tyle wytrzyma [emoji23]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co za okropny dzień na naszym forum. Bardzo współczuję tym które się rozczarowały i trzymam kciuki żeby to jednak była tylko chwila grozy a na dniach żeby okazało się że wszystko jest okej ✊✊

Dziewczyny chciałam jeszcze Wam napisać że u Nas w lutym była fragmentacja 26% a teraz przed punkcją 16%. Dawałam mu cynk, selen i fertilman plus. Wierzę że to dzięki temu bo prowadzi raczej siedzący tryb życia i z dietami też u niego ciężko. Może się komuś przyda takie info.

Dziewczyny jak wiecie moja beta 3 dniowca w 9dpt była1,1 (wczoraj)czy jutro jest sens jechać na betę znowu?W klinice kazali zrobić betę w 12 dpt ,a jutro będzie 11dpt.Czy taka niska beta napewno nie wróży nic dobrego i sobie już odpuścić i czekać na miesiączkę?Wczoraj robiłam test z rana ,po czasie wyszła różowa kreska,nie mam nadziei ,ale wam też tak sie zdarzalo z testami?

reklama
Dziewczyny chciałam jeszcze Wam napisać że u Nas w lutym była fragmentacja 26% a teraz przed punkcją 16%. Dawałam mu cynk, selen i fertilman plus. Wierzę że to dzięki temu bo prowadzi raczej siedzący tryb życia i z dietami też u niego ciężko. Może się komuś przyda takie info.
Gonzi mnie to interesuje nawet bardzo bardzo. W jakim okresie czasu nastąpiła ta poprawa? Jakie dawki cynku i selenu dziennie? No a reszta parametrów też się wam poprawiła?

Do góry