reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Embriolodzy zawsze przed in vitro dają do odżywek słabe plemniki,potem wyszukują te najlepsze😊
Obojętnie jaka klinika? Czyli w ten sposób je wspomagają by były lepsze? Ale wiesz może w jaki sposób taka odżywka działa? Przecież w tym momencie nic już nie zmieni bo plemnik jest jakby "gotowy" czy jakoś źle myślę?

reklama
Tylko to co zalecił lekarz . TenFertilOn[emoji6]
Myślałam że faszerujesz mojego tak jak ja na czuja po czytaniu wszystkich rad. Czego on nie bierze...😂ale wiesz on ma zadanie. Mieć wspaniale plemniki więc nie ważne że sraczka...dziś mi oświadczył że ogólnie często teraz musi do kibelka po tych wszystkich specyfikach 😂 a co lekarz zalecil? Jak nie na receptę to może jeszcze mojemu coś dorzucę 😂pytał się czy chce go wykończyć 😂po cichu by nikt nie zauważył

reklama
22.09 drugie badanie nasienia męża( głupia się łudzę, że nastąpi cudowna poprawa😵)
23.09 pierwszy wizyta w polecanej klinice w wawie choć jesteśmy z poznania
6.10 druga i decyzja o wyborze metody i w tym samym miesiącu start, bo nowy cykl startuje.
To plan jest! To najwazniejsze. Powodzenia! :) dawaj znac co i jak :)

Do góry