Obojętnie jaka klinika? Czyli w ten sposób je wspomagają by były lepsze? Ale wiesz może w jaki sposób taka odżywka działa? Przecież w tym momencie nic już nie zmieni bo plemnik jest jakby "gotowy" czy jakoś źle myślę?Embriolodzy zawsze przed in vitro dają do odżywek słabe plemniki,potem wyszukują te najlepsze
reklama
Tak plemnika nie zmieni się juz od środka ale staje się ruchliwyObojętnie jaka klinika? Czyli w ten sposób je wspomagają by były lepsze? Ale wiesz może w jaki sposób taka odżywka działa? Przecież w tym momencie nic już nie zmieni bo plemnik jest jakby "gotowy" czy jakoś źle myślę?
22.09 drugie badanie nasienia męża( głupia się łudzę, że nastąpi cudowna poprawa)A kiedy zaczynasz?
23.09 pierwszy wizyta w polecanej klinice w wawie choć jesteśmy z poznania
6.10 druga i decyzja o wyborze metody i w tym samym miesiącu start, bo nowy cykl startuje.
Ah ok czyli dostaje takiego speeda jakby fajno oby po tym pijaństwie znalazł prawidłowy kierunek do mojej komóreczkiTak plemnika nie zmieni się juz od środka ale staje się ruchliwy
A może kwas foliowy niech se Twój mężczyzna łyka. Podobno też dobrze robi.Ja mam Folian a chce oddać kwas foliowy
On ma swoje niech pilnuje swojego [emoji1787]
A może kwas foliowy niech se Twój mężczyzna łyka. Podobno też dobrze robi.
Uuu a co bierze?On ma swoje niech pilnuje swojego [emoji1787]
Tylko to co zalecił lekarz . TenFertilOn[emoji6]
Uuu a co bierze?
Myślałam że faszerujesz mojego tak jak ja na czuja po czytaniu wszystkich rad. Czego on nie bierze...ale wiesz on ma zadanie. Mieć wspaniale plemniki więc nie ważne że sraczka...dziś mi oświadczył że ogólnie często teraz musi do kibelka po tych wszystkich specyfikach a co lekarz zalecil? Jak nie na receptę to może jeszcze mojemu coś dorzucę pytał się czy chce go wykończyć po cichu by nikt nie zauważyłTylko to co zalecił lekarz . TenFertilOn[emoji6]
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
To plan jest! To najwazniejsze. Powodzenia! dawaj znac co i jak22.09 drugie badanie nasienia męża( głupia się łudzę, że nastąpi cudowna poprawa)
23.09 pierwszy wizyta w polecanej klinice w wawie choć jesteśmy z poznania
6.10 druga i decyzja o wyborze metody i w tym samym miesiącu start, bo nowy cykl startuje.
Podziel się: