reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jak juz pisałam siadło mi endo z 11 mm na 8mm. Teraz od piątku dostałam leki przed transferem w tym luteinę. Brałam 3 razy dziennie jedna tabletkę. Teraz patrze a powinnac brac 3 razy ale 2 tabletki :( Jak myślicie zrypałam dużo? Czy nie ma to aż takiego wielkiego znaczenia? Co ta luteina robi? Czy powinnam zgłosić lekarzowi dziś?

reklama
Dziewczyny jak juz pisałam siadło mi endo z 11 mm na 8mm. Teraz od piątku dostałam leki przed transferem w tym luteinę. Brałam 3 razy dziennie jedna tabletkę. Teraz patrze a powinnac brac 3 razy ale 2 tabletki :( Jak myślicie zrypałam dużo? Czy nie ma to aż takiego wielkiego znaczenia? Co ta luteina robi? Czy powinnam zgłosić lekarzowi dziś?
Zgłoś koniecznie lekarzowi, progesteron jest bardzo ważny przed samym transferem

Do góry