reklama
martka273
Fanka BB :)
U
Usunięty2
Gość
czesc dziewczyny
jestem tu nowa, takze po transferze dzis mam 6 dpt. chciałam zapytac dziewczyn ktorym sie udalo jakie i czy wogole mialy jakies objawy??
Wesołych swiat
Asia
jestem tu nowa, takze po transferze dzis mam 6 dpt. chciałam zapytac dziewczyn ktorym sie udalo jakie i czy wogole mialy jakies objawy??
Wesołych swiat
Asia
dagnes78
Fanka BB :)
Dziewczyny wpadam na moment, życzyć Wam pięknych spokojnych Świąt Wielkanocnych!
Dziewczynki ostatnio troszke zniknęłam bo i nie bardzo jest co pisać ale Was podczytuję. Wszystkim, którym się udało serdecznie gratuluję, tym, które czekają na cud wiernie kibicuję i zaciskam kciuki, tym które się wahają co dalej - wytrwałości i dobrych wyborów. A tak poza tym to jeszcze życzenia Świąteczne składam:
Takie Święta zwariowane zając gania się z bałwanem,
kurczak nie chce wyjść ze skorupy bo pogoda jest do d...!
Szron w koszyku na pisankach, baran z górki mknie na sankach,
mimo pogód zwariowanych życzę wszystkim Świąt udanych.
I oby do wiosny...
Takie Święta zwariowane zając gania się z bałwanem,
kurczak nie chce wyjść ze skorupy bo pogoda jest do d...!
Szron w koszyku na pisankach, baran z górki mknie na sankach,
mimo pogód zwariowanych życzę wszystkim Świąt udanych.
I oby do wiosny...
Witajcie dziewczynki.....
Ale u mnie śnieżyca...nie pamiętam aby w lany poniedziałek był śnieg
Mam nadzieję , że nie przejadłyście się za bardzo :-) ja napchałam tak ,że ledwo siedzę :-)
Właśnie ...takie pytanie jedno : jak długo jadłyście mleczko pszczele, kit pszczeli i koenzym ...gdzieś o tym tu czytałam, ale nie pamiętam czy do transferu czy do punkcji albo wogóle coś pokręciłam
Ale u mnie śnieżyca...nie pamiętam aby w lany poniedziałek był śnieg
Mam nadzieję , że nie przejadłyście się za bardzo :-) ja napchałam tak ,że ledwo siedzę :-)
Właśnie ...takie pytanie jedno : jak długo jadłyście mleczko pszczele, kit pszczeli i koenzym ...gdzieś o tym tu czytałam, ale nie pamiętam czy do transferu czy do punkcji albo wogóle coś pokręciłam
reklama
Lilia nie smutaj ...proszę...
Trzeba wierzyć..że gdzieś tam czeka maleńka istotka na każdą z nas...Wiem ,że czasem baaaardzo ciężko...szczególnie w święta, gdzie wszystkie mamuśki wyłażą z dzieciaczkami...pchają wózki lub dźwigają brzuchy ;-). Ale my też będziemy dźwigać...i to z jaką dumą:-)
Trzeba wierzyć..że gdzieś tam czeka maleńka istotka na każdą z nas...Wiem ,że czasem baaaardzo ciężko...szczególnie w święta, gdzie wszystkie mamuśki wyłażą z dzieciaczkami...pchają wózki lub dźwigają brzuchy ;-). Ale my też będziemy dźwigać...i to z jaką dumą:-)
Podziel się: