reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pisanka życzeniowa, kotów nie liczę bo SĄ :-D Smacznego jaja , mrożonego, w ten zimowy dzień! A śnieg pada i pada i
pada...

zyczeniowa1.jpgzyczeniowa2.jpg

Załączniki

• zyczeniowa1.jpg
    zyczeniowa1.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 28
  • zyczeniowa2.jpg
    zyczeniowa2.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 41
Witaj Joasia ilo dniowe mialaś podane? Ja co prawda nie mam doświadczenia, ale wydaje mi sie ze to za wcześnie na jakiekolwiek objawy.
powodzenia i &&&&&& za sukces:)
ja z kolei mam 2dpt ale 6 dniowych blastków:)

Dziewczynki ostatnio troszke zniknęłam bo i nie bardzo jest co pisać ale Was podczytuję. Wszystkim, którym się udało serdecznie gratuluję, tym, które czekają na cud wiernie kibicuję i zaciskam kciuki, tym które się wahają co dalej - wytrwałości i dobrych wyborów. A tak poza tym to jeszcze życzenia Świąteczne składam:
Takie Święta zwariowane zając gania się z bałwanem,
kurczak nie chce wyjść ze skorupy bo pogoda jest do d...!
Szron w koszyku na pisankach, baran z górki mknie na sankach,
mimo pogód zwariowanych życzę wszystkim Świąt udanych.
I oby do wiosny...

Joasia, witaj. Ja pierwsze obiawy mialam dopiero w 6tc. Wczesniej nic i tez sie martwilam a jak widac nie bylo powodu.

Witajcie dziewczynki.....

Ale u mnie śnieżyca...nie pamiętam aby w lany poniedziałek był śnieg
:szok::szok::szok:

Mam nadzieję , że nie przejadłyście się za bardzo
:-) ja napchałam tak ,że ledwo siedzę :-)
Właśnie ...takie pytanie jedno : jak długo jadłyście mleczko pszczele, kit pszczeli i koenzym ...gdzieś o tym tu czytałam, ale nie pamiętam czy do transferu czy do punkcji :wściekła/y: albo wogóle coś pokręciłam

reklama
Lilia nie smutaj ...proszę...
Trzeba wierzyć..że gdzieś tam czeka maleńka istotka na każdą z nas...Wiem ,że czasem baaaardzo ciężko...szczególnie w święta, gdzie wszystkie mamuśki wyłażą z dzieciaczkami...pchają wózki lub dźwigają brzuchy ;-). Ale my też będziemy dźwigać...i to z jaką dumą:-):-D

Do góry