Czytam Cię Kochana i nie ogarniam umysłem tego z agonistą, antagonistą zdałam sobie sprawę, że jestem ziolona w tym temacie powiedz swojej babie że chcesz double trigger, niech się wypowie jakie są efekty po takiej stymulacji ... Mam nadzieję, że w końcu będziesz miała lekarza, który się przyłoży do stymulacji... A tą Twoją lekarkę ktoś Ci polecił?A co sądzisz o krótkim protokole menopur + agonista gnrh gonapeptyl daily, kiedy wyraźnie mówiłam lekarce, że najbardziej zależy mi na double/ dual triggerze, bo pęcherzyki mi nie dojrzewają.
Ten trigger o którym myślałam robi się na stymulacji z antagonistą i wtedy hcg + agonista jak gonapeptyl.
Ciekawe czy podwójna dawka samego hcg też by dała radę. Kurde nie wiem co robić, bo przecież lekarka się wkurzy że sobie stymulację wymyślam.
Ale ten double trigger był warunkiem, że w ogóle podchodzę do kolejnej stymulacji
reklama
Dziękuję Tak to już 30 tydzień. U nas wszystko w porządku. Mała ma już 1500g.@Emilia17 to już koncoweczka za dobre wieści już bliżej niż dalej zazdroszczę
Trzymam kciuki żeby Tobie i innym dziewczynom też się udało
Wierze że tak będzie, że to tylko kwestia czasu
Aduś16
Fanka BB :)
Loo matko.. ogromny.. Mój w 29+2 ważył 1350....Cos okolo 2 kg, to bylo okolo 30-31 tc.
nieagatka
Dobry znak, horomony szaleja [emoji6]8+5... Boję się i przez to, że siedzę w domu sama to czuje się okropnie i taka samotna [emoji24]
A tak na powaznie to ksiazka? Serial? Kawa z kolezanka?
G
gość2502
Gość
Nic mnie nie cieszy...Dobry znak, horomony szaleja [emoji6]
A tak na powaznie to ksiazka? Serial? Kawa z kolezanka?
Vinszka
SprawdźmyNic mnie nie cieszy...
Mąż leży obok żony w łóżku. Zaczyna gładzić ją po ciele. – Kochanie, nie dziś – mówi żona – mówiłam Ci, że rano mam wizytę u ginekologa!
Po chwili mąż znów zaczyna masować ją po plecach: - Ale do dentysty jutro nie idziesz?
G
gość2502
Gość
Jakbym słyszała mojego, serio on lubi sobie przyżartowac w taki sposóbSprawdźmy
Mąż leży obok żony w łóżku. Zaczyna gładzić ją po ciele. – Kochanie, nie dziś – mówi żona – mówiłam Ci, że rano mam wizytę u ginekologa!
Po chwili mąż znów zaczyna masować ją po plecach: - Ale do dentysty jutro nie idziesz?
DagLer
Rozumiem Cię doskonale ale trzymam kciuki. Któraś z nas musi mieć szczęścieHej dziewczyny, ja lekarza mam dopiero o 19. Czuje się okropnie, nie wiem co mnie wzięło ale mam ochotę wyć 24/7,nie mam ochoty jeść,boli mnie żołądek i czuje się do dupy kiedy to przejdzie??? Mam już sama siebie dosyć... Nie potrafię się cieszyć, cały czas chodzę ze łzami w oczach
Ja już straciłam nadzieję, mam wrażenie, że wszystkie objawy mi przeszły i myślę tylko o tym jak beta leci w dół
annemarie
Nie wiem czy ogromny,gin powiedzial tylko ze hest o tydzien do przodu .Bedzie pewno z 3,5 kg na koncu.Tak jak wszystkie inne dzieciakiLoo matko.. ogromny.. Mój w 29+2 ważył 1350....
reklama
Dziewczyny, jestem ciągle w ciunży . Widziałam i słyszałam . Właśnie wyszłam od lekarki. Jadę po leki i zaraz do domu . Ale szok
Jesteś i będziesz!!!!
Cieszę się bardzo i nie przestaje trzymać kciuków
Podziel się: