reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A co sądzisz o krótkim protokole menopur + agonista gnrh gonapeptyl daily, kiedy wyraźnie mówiłam lekarce, że najbardziej zależy mi na double/ dual triggerze, bo pęcherzyki mi nie dojrzewają.
Ten trigger o którym myślałam robi się na stymulacji z antagonistą i wtedy hcg + agonista jak gonapeptyl.
Ciekawe czy podwójna dawka samego hcg też by dała radę. Kurde nie wiem co robić, bo przecież lekarka się wkurzy że sobie stymulację wymyślam.
Ale ten double trigger był warunkiem, że w ogóle podchodzę do kolejnej stymulacji 😞
Czytam Cię Kochana i nie ogarniam umysłem tego z agonistą, antagonistą 😁zdałam sobie sprawę, że jestem ziolona w tym temacie ☺️ powiedz swojej babie 😂 że chcesz double trigger, niech się wypowie jakie są efekty po takiej stymulacji ... Mam nadzieję, że w końcu będziesz miała lekarza, który się przyłoży do stymulacji... A tą Twoją lekarkę ktoś Ci polecił?

reklama
Sprawdźmy 🤪🤭

Mąż leży obok żony w łóżku. Zaczyna gładzić ją po ciele. – Kochanie, nie dziś – mówi żona – mówiłam Ci, że rano mam wizytę u ginekologa!
Po chwili mąż znów zaczyna masować ją po plecach: - Ale do dentysty jutro nie idziesz?
Jakbym słyszała mojego, serio 🙄😅 on lubi sobie przyżartowac w taki sposób 😁

Hej dziewczyny, ja lekarza mam dopiero o 19. Czuje się okropnie, nie wiem co mnie wzięło ale mam ochotę wyć 24/7,nie mam ochoty jeść,boli mnie żołądek i czuje się do dupy😭 kiedy to przejdzie??? Mam już sama siebie dosyć... Nie potrafię się cieszyć, cały czas chodzę ze łzami w oczach :(
Rozumiem Cię doskonale ale trzymam kciuki. Któraś z nas musi mieć szczęście 🍀🤞

Ja już straciłam nadzieję, mam wrażenie, że wszystkie objawy mi przeszły i myślę tylko o tym jak beta leci w dół 😭

reklama
Do góry