reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ja na porodówce szyjka już nie jest zamknięta ale nadal pessar trzyma. Podali atosiban żeby zatrzymać poród i czekam na kolejną dawkę sterydów. Gadałam już z neonatologiem ponoć dla nich bliźniaki 32tc to pikus ale robimy wszystko żeby jak najdłużej były w brzuchu. Główek już nie zmierzyli bo jedna już wpasowana i druga obok. Teoretycznie dzieci powyżej 2kg.
Musi być dobrze
Dużo siły dla Was kochane ❤️❤️❤️

reklama
A ja na porodówce szyjka już nie jest zamknięta ale nadal pessar trzyma. Podali atosiban żeby zatrzymać poród i czekam na kolejną dawkę sterydów. Gadałam już z neonatologiem ponoć dla nich bliźniaki 32tc to pikus ale robimy wszystko żeby jak najdłużej były w brzuchu. Główek już nie zmierzyli bo jedna już wpasowana i druga obok. Teoretycznie dzieci powyżej 2kg.
Trzymajcie sie. Niech jeszcze troszkę posiedzą. Dobrze, ze jesteście pod opieka.
Buziaki [emoji8]

Ale co? Jak? To dzisiaj tak polecialo.Nie rozumiem dlaczego na porodowce jesli szyja zamknieta a pesser trzyma.?

Ale co? Jak? To dzisiaj tak polecialo.Nie rozumiem dlaczego na porodowce jesli szyja zamknieta a pesser trzyma.?
Bo są skurcze regularne i weszłam w fazę porodu. Pessar się trzyma ale nie obejmuje już zalej szyki chyba i jest otwarta czop odchodzi - chyba tak mówili. Teraz skurcze co 7 min ale mniej bolesne bo wcześniej to z izby na wozku jechałam

o masz Ci los! trzymajcie się! Będzie dobrze!😍😍 Niech jeszcze posiedzą Dziewczyny. Nie ma co sie pchać tak na ten świat.

Trzymaj się Kaśka 😘

Bo są skurcze regularne i weszłam w fazę porodu. Pessar się trzyma ale nie obejmuje już zalej szyki chyba i jest otwarta czop odchodzi - chyba tak mówili. Teraz skurcze co 7 min ale mniej bolesne bo wcześniej to z izby na wozku jechałam
Oby to sie uspokoilo,chociaz z tego co piszesz ,to juz konkretnie jest.Kurde belka,bedzie dobrze,laski sa duze i zdrowe,to najwazniejsze.Musi byc dobrze,trzymam kciuki✊✊✊✊

Kurde ale im się spieszy na ten świat [emoji6][emoji847]
Dużo spokoju!
Internetowe ciocie czekaja[emoji8]

32 tc to już nie jest źle. Super gdyby udało się choć tydzień a najlepiej dwa potrzymać, wiadomo nie od nas to zależy. Będzie dobrze, trzymam kciuki.

reklama
32 tc to już nie jest źle. Super gdyby udało się choć tydzień a najlepiej dwa potrzymać, wiadomo nie od nas to zależy. Będzie dobrze, trzymam kciuki.
Jest 32t5d atosiban hamuje skurcze ale bardzo bolą mnie plecy… czop odszedł. Wiec teraz każdy dzien na wagę złota.

Do góry