reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
10dc pęcherzyki po 13-14mm edno 11. Puncja w piątek o 8.00... Ale mnie załamała.... Transfer najprawdopodobniej w przyszłym miesiącu... Bo jest dużo pęcherzyków i dla mojego bezpieczeństwa, żeby nie było hiperstymulacji... Przykro mi.. Ogromnie.. W środę ma zostać podjęta jeszcze ostateczna decyzja na postawie wyników hormonów...
Kochana ja mialam tak samo ale czekalam dluzej. Pojechalam 08.02.2021 na wizyte do Novum pelna nadziei, ze juz za chwile stymulacja i in vitro a tu dupa. Najpierw dwie niezbedne operacje, kupe suplementow i herbatka na endo i poprawienie plodnosci. Lzy plynely same, dlaczego ciagle mnie zycie wystawia na proby i kaze czekac. Wiec pozostalo cierpliwie poczekac, dobrze sie przygotowac. W dzien dziecka transfer i na razie beta rosnie wiec na te chwile powiem ze bylo warto uzbroic sie w cierpliwosc. Dasz rade, podejdz do tego ze spokojem, co nagle to po diable. ❤️

reklama
Do góry