Strasznie mi przykro.... ŚciskamMoj transfer się nie udał wczoraj odstawiłam progesteron, dzis leci ze mnie jak z kaczki
Nastepna wizyta a właściwie Skype-wizyta 18.05 wtedy będziemy ustalac plan działania, potem mamy zaplanowane wakacje 24.05 caly czas trochę pod znakiem zapytania ale może dobrze by nam zrobilo...więc trochę to wszystko potrwa, udalo mi się wyciągnąć od lekarza skierowanie na badania poziomu progesteronu ( tu w nl nie można tak po prostu pójść zrobić)
Jutro robie pierwsze, w którym dniu cyklu myslicie żeby zrobić 2 pozostałe? Myślałam o 7 i 21 , jutrzejsze moze pokazać jeszcze utrogestan ktory bralam po transferze prawda?
Teraz jeden cykl kazali mi odczekać, ale zobaczymy jeszcze jak ten progesteron wyjdzie i działamy dalej...bardzo chcialam żeby się udało ale nie oszukujmy się to naprawdę trzeba mieć szczęście żeby za pierwszym razem ....
reklama
Ja biorę z mumomega .Sporo szukałam i ten wydawał się najrozsądniejszy .Dziewczyny jakie kwasy omega 3 polecacie?
Nie muszę przypomnieć lekarce, albo zrobię sama. Poza tym przy pierwszej ciąży jest niskie ryzyko. Dopiero przy kolejnych :-) no chyba, ze coś się dzieje - krwawienia itp.Hey @kate_p7 , czy ty badałaś sobie poziom przeciwciał ?! bo ja dziś odebrałam wynik i chyba szału nie ma....
A mi chodziło o świrusa zapomniałam dodać.Nie muszę przypomnieć lekarce, albo zrobię sama. Poza tym przy pierwszej ciąży jest niskie ryzyko. Dopiero przy kolejnych :-) no chyba, ze coś się dzieje - krwawienia itp.
Ja już dawno robiłam i jakieś minimalne były. Ale wynik oglądał lekarz... teraz myśle nad szczepieniem.A mi chodziło o świrusa zapomniałam dodać.
To tak jak ja, po miesiącu wyszło mi 4Ja już dawno robiłam i jakieś minimalne były. Ale wynik oglądał lekarz... teraz myśle nad szczepieniem.
Właśnie też się zastanawiam jak się ochronić. A twój lekarz jest za szczepieniem dla Ciebie?Ja już dawno robiłam i jakieś minimalne były. Ale wynik oglądał lekarz... teraz myśle nad szczepieniem.
Hej,
Byłam dzisiaj na USG genetycznym 12 tygodni i jeden dzień wg kalendarzyka. Lekarz niestety nie był za bardzo rozmowny i nie chciał odpowiadać na moje pytania. Wyniki za 2 tygodnie dopiero.
Główka dziecka wg pomiaru ma 13 tyg i 3 dni BDP 2,13 cm a dziecko jest mniej więcej o tydzień młodsze. Martwi mnie to trochę. Czy to jest okej?
Czy bicie serca FHR 146 i drugi pomiar 151 są w normie ?
Dzieciątko w ogóle jakoś takie spokojne było jak nigdy i mało się ruszało.
Miała może któraś z was podobną sytuację?
Poniżej dołączyłam zdjęcia które dostałam wraz z pomiarami.
Byłam dzisiaj na USG genetycznym 12 tygodni i jeden dzień wg kalendarzyka. Lekarz niestety nie był za bardzo rozmowny i nie chciał odpowiadać na moje pytania. Wyniki za 2 tygodnie dopiero.
Główka dziecka wg pomiaru ma 13 tyg i 3 dni BDP 2,13 cm a dziecko jest mniej więcej o tydzień młodsze. Martwi mnie to trochę. Czy to jest okej?
bardzo dziwny lekarz, powinien z Toba omowic markery typu przeziernosc karkowa czy kosc nosowa, masz mozliwosx zrobuc jest NIPT czy isc do innego lekarza?Hej,
Zobacz załącznik 1264750Zobacz załącznik 1264751Zobacz załącznik 1264752Zobacz załącznik 1264754
Pójdę na omówienie jeszcze do innego ale trzeba też czekaćbardzo dziwny lekarz, powinien z Toba omowic markery typu przeziernosc karkowa czy kosc nosowa, masz mozliwosx zrobuc jest NIPT czy isc do innego lekarza?
reklama
Jeszcze nie gadałam, poczytałam sobie i się zastanawiam. Podpytam się na wizycie lekarza.To tak jak ja, po miesiącu wyszło mi 4
Właśnie też się zastanawiam jak się ochronić. A twój lekarz jest za szczepieniem dla Ciebie?
Podziel się: