reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny sprawa życia i śmierci 🙈 wiem że niektóre z was są pacjentkami dr. Żórawskiego w invimed Wrocław. No i tu ta sprawa czy ma. Któraś z was do niego email? Właśnie z nim rozmawiałam i mam wysłać swoje wyniki na email ale chyba zapisałam źle bo co chwile mi wywala błąd... Nie chcę być upierdliwa i kolejny raz dzwonić do niego ale muszę te wyniki wysłać.... Moze któraś poratuje mnie tym e-mailem 🙏🙏🙏🙏 a co do rozmowy to powoedzialam ze wyszła mi mutacja w genie, lekarz zapytał ile wynosi homocysteina powoedzialam jaki był wynik i że już biorę ten kwas oraz witaminę b12. A jutro mam konsultacje z hematologiem. Powiedział żebym dała znać po wizycie i działamy w tym cyklu 😍😍😍😍😍 bardzo chciałam usłyszeć te słowa 😍😍😍 pewnie dlatego źle zapisałam 🤦‍♀️

reklama
No to najważniejsze, że Ty jakos na spokojnie to wszystko przyjmujesz. Ja chyba jestem w gorącej wodzie kapana. Ogólnie to już mam plan w głowie, że jakbym potrzebowała kolejnej stymulacji to chcialabym ja mieć lipiec, sierpień bo wtedy mam wolne i nie musze z pracą kombinować. Ja od września do czerwca nie mogę brać urlopu, jedynie bezpłatny mi zostaję więc ciężko te wizyty ogarnąć.
Ja podchodzę spokojnie, bo i tak nie wierzę, że to badanie wiele zmieni....Chyba zrobiłam to po to, żeby odwlec nieuniknione...
Wiadomo, że chciałabyś to wszystko jak najlepiej sobie dopasować, ale to jak ruletka... rosyjska... 🤦‍♀️

Dziewczyny sprawa życia i śmierci 🙈 wiem że niektóre z was są pacjentkami dr. Żórawskiego w invimed Wrocław. No i tu ta sprawa czy ma. Któraś z was do niego email? Właśnie z nim rozmawiałam i mam wysłać swoje wyniki na email ale chyba zapisałam źle bo co chwile mi wywala błąd... Nie chcę być upierdliwa i kolejny raz dzwonić do niego ale muszę te wyniki wysłać.... Moze któraś poratuje mnie tym e-mailem 🙏🙏🙏🙏 a co do rozmowy to powoedzialam ze wyszła mi mutacja w genie, lekarz zapytał ile wynosi homocysteina powoedzialam jaki był wynik i że już biorę ten kwas oraz witaminę b12. A jutro mam konsultacje z hematologiem. Powiedział żebym dała znać po wizycie i działamy w tym cyklu 😍😍😍😍😍 bardzo chciałam usłyszeć te słowa 😍😍😍 pewnie dlatego źle zapisałam 🤦‍♀️
No hej, ja jestem też pacjentką naszego doktorka ale nie mam maila. Wyślij mu smsa i poproś żeby Ci napisał..na pewno nie będzie zły, on jest spoko 😊

No hej, ja jestem też pacjentką naszego doktorka ale nie mam maila. Wyślij mu smsa i poproś żeby Ci napisał..na pewno nie będzie zły, on jest spoko 😊
Ja wiem, ale tak mi głupio bo przed chwilą z nim rozmawiałam i zapisywałam ale najwidoczniej źle zapisałam 🙈 no nic w poniedziałek będe z nim rozmawiać bo mam przedzwonić co hematolog powiedzial i jeszcze raz wezmę 🙈

Już po wizycie jajniczki ok , podwozie tez wporzadku . 28 kwietnia jeszcze jedna wizyta bo odrobinkę jakiejś wody tam było i dr chce sprawdzic czy jej będzie wiecej czy mniej . To nic niepokojącego. 29 albo 30 małpa i od 2 dnia cyklu menopur 150 i 6 dnia cyklu monitorong i dochodzi orgalutran a resztę będę wiedziała wsYstko dokładnie 28 💪

Nawet nie wiem jak to opisać.
Jutro idę jeszcze raz, chociaż lekarz mi powiedział że mam odstawić leki .
Poczekam jeszcze te dwa dni.
Domyślam się, że jesteś zalamana. Tak bardzo mi przykro 💔
Musisz powtórzyć USG żeby się potem nie zastanawiać czy nie za wcześnie odstawiłas leki.
Tak bardzo bym chciała, żeby zdarzył się cud 🙏🙏🙏

reklama
Laski czy ktoras potrzebuje Agolutin??? Czeki domiesniowy progesteron,niestety trzeba w zadek kluc,ale jest super dobry.
Mam 4op na zbyciu.

Do góry