Martaem1983
Fanka BB :)
Cześć LeośLeoś wita na świecie urodził się 13 kwietnia, poród bardzo szybki, mąż zdążył na ostatnie parte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć LeośLeoś wita na świecie urodził się 13 kwietnia, poród bardzo szybki, mąż zdążył na ostatnie parte
Jaka duża dzisziaNo naprawdę kompletnie skrajne diagnozy od piątkowej ze mam łazić normalnie i widzimy się w 28tc nie ma ryzyka żadnej infekcji po diagnozę dzis no ze wszystko super dziecko pięknie rośnie szew pięknie trzyma dluga szyjka ale mogę przedwcześnie urodzić przez jakąś infekcje Wlasnie o zakwasie z buraka coś słyszałam.. Męża wyślę wieczorem na wycieczkę po polskich sklepach
A Ty jak??? Kiedy transfer? Coś kombinujesz z tym wlewem czy dałaś spokój? Jakąś polska klinikę w razie W obczaiłas?
Wogole dali mi jedno zdjęcie z USG a tam wielka stopa na pierwszym planie
Tu wymaz ostatnio ponad 4 tygodnie temu mialam w szpitalu i był ok. Tak nie robią pozatym. Może jak będę na tych badaniach specjalistycznych to mi znow zrobią zapytam a narazie będę żarła kiszonki i probiotyki
Tak bralam jakoś 4 i 2 tygodnie temu raz profilaktycznie a drugi bo myślałam że mam infekcji moczu ale nie
Wiatamy na świecie !!Leoś wita na świecie urodził się 13 kwietnia, poród bardzo szybki, mąż zdążył na ostatnie parte
Śliczna wielka stopaNo naprawdę kompletnie skrajne diagnozy od piątkowej ze mam łazić normalnie i widzimy się w 28tc nie ma ryzyka żadnej infekcji po diagnozę dzis no ze wszystko super dziecko pięknie rośnie szew pięknie trzyma dluga szyjka ale mogę przedwcześnie urodzić przez jakąś infekcje Wlasnie o zakwasie z buraka coś słyszałam.. Męża wyślę wieczorem na wycieczkę po polskich sklepach
A Ty jak??? Kiedy transfer? Coś kombinujesz z tym wlewem czy dałaś spokój? Jakąś polska klinikę w razie W obczaiłas?
Wogole dali mi jedno zdjęcie z USG a tam wielka stopa na pierwszym planie
Wiem., wiem ja już powiedziałam jak coś męża nerkę sprzedamy byle by się udałoSzczerze polecam Pana dr Bra... naprawdę potrafi uspokoić i jest bardzo do rzeczy, wizyty długie i dokładne, a poczucie humoru ma nie z tej ziemi! Urodził mojego synka
No finansowo to ta procedura i ciąża tez juz nas trochę zrujnowala... np. ostatnia wizyta u polskiego gina ktora średnio była rzeczowa kosztowała nas 165f plus dojazd wiec jakieś 1tys! A za immunoglobuliny to by była nowa procedura prawie... A tu teraz takie jaja...
Nie była ciekawa ja nigdy nie miałam problemów z.endo ale po poronieniu musiałam się jakoś wspomóc i podziałałoJa stostowalam wiagre dopochwowo ale mi tłumaczyła doktor, że to na ukrwienie[emoji848] może jedno i drugie jakoś wspolpracuje[emoji6] i mnie strasznie uczulala[emoji85]
Jeszcze nie wiem kiedy wracamy. Jeśli się uda to pewnie za jakieś 2 tygodnie, jeśli się nie uda to zostajemy i robimy ostatnią stymulację na moich komórkach. Taki jest plan na dzisiaj ale u mnie ciagle się coś zmienia bo ja jestem niestabilnaA wogole kiedy do UK wracacie ? Podobno Nicola u Was luzuje restrykcje dla podróży za granicę.. w Anglii potwierali sklepy puby i restauracje i ludzie wylezli jak dzicz wygłodniali po lockdownie.. Stawiam że za kilka tygodni znow liczba zakazen po tym wzrośnie
Czy Ty leczysz się u doktor Szcz?Ja stostowalam wiagre dopochwowo ale mi tłumaczyła doktor, że to na ukrwienie[emoji848] może jedno i drugie jakoś wspolpracuje[emoji6] i mnie strasznie uczulala[emoji85]
O matko, zapomniałam że jeszcze może się nie rozmrozićRozumiem Cię, ja tez mam tylko jednego mrozaczka i jeszczs do transferu daleko a ja juz panikuje, ze sie nie rozmrozi ...