Caro, wiesz coś o jajeczkach?Sorka rozmroził
reklama
No kuwa, nie gadaj . I co teraz? Jak przyjdzie @ to będzie dla Ciebie później termin na histeroskopię?Moja histeroskopia odwołana.. @ się nie zjawiła jak do tej pory, więc jedyne co mi pozostało, to czekać...
@mala_Mi 80, @maria_92 powodzenia dziś . Dawajcie znać co tam wyszło
JK♥️♥️
Fanka BB :)
Około 5-6 tyg. Minęło szybciutko. Na początku było lekkie rozczarowanie bo mi nie powiedziano ze tak moze byc. Ale z czasem uważam że to bardzo dobre podjęcie mialam pobrane 25 komorek z czego 15 bylo dobrych a jeszcze rosły pecherzyki wiec mogło skończyć się hiperka. uważam że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłoA powiedz mi w takim wypadku jak długo czekałaś na swojego mroziaczka jeśli świeży nie mogli Ci podać ? . Tzn o ile przesunęli Ci transfer?
Coffe18
@mala_Mi 80 @maria_92 czekamy na dobre wieści
Coffe18
Ahahah a ja durna myslalam ze amh 7,15 jest ok (wczoraj wyniki wiec bez konsultacji z lekarzem) . Dobrze dziewczyny ze jesteście . Jak wspominałam wcześniej jestem totalnie zielona w tym wszystkim i dopiero wszystkiego się uczę . Mam 32 lata noi niby mieszczę się w normie bo amh jest do 7,59 podajże no ale przy stymulacji to zdecydowanie za dużoOkoło 5-6 tyg. Minęło szybciutko. Na początku było lekkie rozczarowanie bo mi nie powiedziano ze tak moze byc. Ale z czasem uważam że to bardzo dobre podjęcie mialam pobrane 25 komorek z czego 15 bylo dobrych a jeszcze rosły pecherzyki wiec mogło skończyć się hiperka. uważam że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
JK♥️♥️
Spokojnie bez nerwów. Ja mam 33. Powiem tak dobrze dobrane leki i będzie wszystko oki. Czasami po prostu organizm reaguje za mocno. Ale pamiętaj lepiej mieć więcej komorek niż żadnej a i lepiej poczekać niż ma się coś wydarzyć i można w szpitalu wyladowac. Chociaz znam dziewczyny które miały hiperke były w szpitalu i nic się nie stało ani kropkowi ani im. Wiec spokojnie zaufaj lekarzom. W większości przypadków naprawdę wiedza co robiąAhahah a ja durna myslalam ze amh 7,15 jest ok (wczoraj wyniki wiec bez konsultacji z lekarzem) . Dobrze dziewczyny ze jesteście . Jak wspominałam wcześniej jestem totalnie zielona w tym wszystkim i dopiero wszystkiego się uczę . Mam 32 lata noi niby mieszczę się w normie bo amh jest do 7,59 podajże no ale przy stymulacji to zdecydowanie za dużo
Evela.6
Eh... Całe życie pod gorke [emoji85]Moja histeroskopia odwołana.. @ się nie zjawiła jak do tej pory, więc jedyne co mi pozostało, to czekać...
mala_Mi 80
Właśnie jadę do Czech. Wizyta dopiero po 13:15 więc jeszcze kawał czasu. Trochę się denerwuję czy coś tam w ogóle urosło
reklama
mala_Mi 80
@maria_92 trzymam za piękne jajca
@Gonia0605 no to wredna @ pokrzyżowała ci plany . Masz możliwość przesunięcia histeroskopii na inny termin czy przepadło?
@Gonia0605 no to wredna @ pokrzyżowała ci plany . Masz możliwość przesunięcia histeroskopii na inny termin czy przepadło?
Podziel się: