reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A powiedz mi w takim wypadku jak długo czekałaś na swojego mroziaczka jeśli świeży nie mogli Ci podać ? . Tzn o ile przesunęli Ci transfer?
Około 5-6 tyg. Minęło szybciutko. Na początku było lekkie rozczarowanie bo mi nie powiedziano ze tak moze byc. Ale z czasem uważam że to bardzo dobre podjęcie mialam pobrane 25 komorek z czego 15 bylo dobrych a jeszcze rosły pecherzyki wiec mogło skończyć się hiperka. 😊 uważam że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 😉

Około 5-6 tyg. Minęło szybciutko. Na początku było lekkie rozczarowanie bo mi nie powiedziano ze tak moze byc. Ale z czasem uważam że to bardzo dobre podjęcie mialam pobrane 25 komorek z czego 15 bylo dobrych a jeszcze rosły pecherzyki wiec mogło skończyć się hiperka. 😊 uważam że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 😉
Ahahah a ja durna myslalam ze amh 7,15 jest ok (wczoraj wyniki wiec bez konsultacji z lekarzem) . Dobrze dziewczyny ze jesteście . Jak wspominałam wcześniej jestem totalnie zielona w tym wszystkim i dopiero wszystkiego się uczę . Mam 32 lata noi niby mieszczę się w normie bo amh jest do 7,59 podajże no ale przy stymulacji to zdecydowanie za dużo 😕

Ahahah a ja durna myslalam ze amh 7,15 jest ok (wczoraj wyniki wiec bez konsultacji z lekarzem) . Dobrze dziewczyny ze jesteście . Jak wspominałam wcześniej jestem totalnie zielona w tym wszystkim i dopiero wszystkiego się uczę . Mam 32 lata noi niby mieszczę się w normie bo amh jest do 7,59 podajże no ale przy stymulacji to zdecydowanie za dużo 😕
Spokojnie bez nerwów. Ja mam 33. Powiem tak dobrze dobrane leki i będzie wszystko oki. Czasami po prostu organizm reaguje za mocno. Ale pamiętaj lepiej mieć więcej komorek niż żadnej a i lepiej poczekać niż ma się coś wydarzyć i można w szpitalu wyladowac. Chociaz znam dziewczyny które miały hiperke były w szpitalu i nic się nie stało ani kropkowi ani im. Wiec spokojnie zaufaj lekarzom. W większości przypadków naprawdę wiedza co robią 😉✊✊

reklama
Do góry