reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A jakie masz amh? Mi spadło do 1,1 i się zaje.biscie boję co teraz wyprodukuję 😔 Tylko że ja już po dwóch stymulacjach. Ale chociaż lekarz będzie wiedział jak na leki reaguję ,co nie?
Fredzia olej ten wynik AMH! bierz suple, dużo różnych, skupcie się na nasieniu tez i będzie ok! ja przy AMH0.54 mam 3 piekne blasty wiec TY ze swoim dasz rade! Jakosc nie ilość sie liczy..

reklama
Hej, nie wiem czy ktoś mnie tu pamięta... 😜Właśnie zaraz zaczynam 3 stymulację. Mam zacząć w 2 dniu cyklu. Okres dostałam przed chwilą... To ten drugi dzień bedzie jutro? Czy w sobotę? Liczyć ten początek okresu jako 1 dzień?💁
Widzę że coś piszecie o Amh. Mi po ostatniej stymulacji rok temu spadł z 2.0 na 0.8 😔 ledwo się załapałam na dofinansowanie. Boję się że ch*j z tego będzie znowu... Mam tym razem jakies inne leki, zalecony accofil i encorton przez Paśnika...
No dobra to co z tym dniem cyklu?;)
@fredka84 widzę że też zaraz zaczynasz 😘
No ja ledwo pamiętam bo widzę w Twoim poście tylko jedno maluśkie przekleństwo 😱😂😂. Ktoś nam Cię podmienił czy cuś😂
Fajnie że działasz 😘. No i że masz dofinansowanie - zawsze to spory zastrzyk gotówki 😘.
Też się wystrachałam że mi amh spadło, ale niedługo zobaczymy jak to się odniesie do stymulacji. Bo cyrki się działy ma forum z tym amh.
Ja w tym accofilu to się dopatruję złotego środka na wszystko, ale to pewnie dlatego że Paśnior nie chce mi go przepisać 😅. A wiadomo, że jak czegoś nie można mieć to jeszcze bardziej się chce 😂

Ostatnia edycja:
Fredzia olej ten wynik AMH! bierz suple, dużo różnych, skupcie się na nasieniu tez i będzie ok! ja przy AMH0.54 mam 3 piekne blasty wiec TY ze swoim dasz rade! Jakosc nie ilość sie liczy..
Biorę biorę 😘. Pamiętam, że jak jeszcze całkiem niedawno, Tobie podobnie pisałam o amh, a teraz już nie jestem taka cwana 😜. W ogóle jakaś dzika się zrobiłam; boję się o wynik każdego badania 😅 Ostatnio miałam lekki stan przedzawałowy jak odczytywalam wynik TSH 😂😂😂. A betę to będę chyba odczytywać w szpitalu pod kroplówką jak tak dalej pójdzie 😂😂😂.
A Ty jak tam na obczyźnie? Synu do szkoły chodzi czy macie on-line?

reklama
Do góry