reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A jakie masz amh? Mi spadło do 1,1 i się zaje.biscie boję co teraz wyprodukuję 😔 Tylko że ja już po dwóch stymulacjach. Ale chociaż lekarz będzie wiedział jak na leki reaguję ,co nie?
Ja przy AMH 1,19 miałam 8 komórek pobranych z czego 4 blastki, jak dobrze pamiętam Twój M ma dobre wyniki więc trzymam kciuki za piękne blastki

reklama
Ja przy AMH 1,19 miałam 8 komórek pobranych z czego 4 blastki, jak dobrze pamiętam Twój M ma dobre wyniki więc trzymam kciuki za piękne blastki
Wtedy wyniki były w miarę, trochę było nieruchomych plemników ale ogólnie było wszystkich baaaardzo dużo. Pamiętam jak ten mój pierwszy lekarz z kliniki się śmiał że z taką ilością to tu pacjenci nie przychodzą 😛. Mój potem łaził dumny jak paw 😂.
Ale jest spawaczem więc jajka ciągle w niebezpieczeństwie 😛. We wtorek jedziemy zbadać na świeżo nasionka

Wtedy wyniki były w miarę, trochę było nieruchomych plemników ale ogólnie było wszystkich baaaardzo dużo. Pamiętam jak ten mój pierwszy lekarz z kliniki się śmiał że z taką ilością to tu pacjenci nie przychodzą 😛. Mój potem łaził dumny jak paw 😂.
Ale jest spawaczem więc jajka ciągle w niebezpieczeństwie 😛. We wtorek jedziemy zbadać na świeżo nasionka
Hahahah mój też chodził jak Paw, bo z początku myśleliśmy że po jego stronie coś nie tak bo ze mną było wszystko ok...
U nas przez rok między jednym, a drugim badaniem było 20mln mniej, ale i tak było z czym szaleć 😆

Help, otrzymałam wyniki badań krwi i nic nie kumam 🤷🏻‍♀️, pomoże mi ktoś to rozszyfrować plissss🙏? Jak to się ma do stymulacj?
Oestriadol
322 pg/ml
Wyniki w kosmos na jedno jajeczko dojrzałe ma być od 200-300 pmol/l estradiolu a biorąc pod uwagę ze on rośnie w miarę ich dojrzewania to jak na ten dzień extra super!!!!! Co do progesteronu to do punkcji a potem dobtransferu powinien mieć poniżej 1!!! Tak ze wyniki odjazdowe!!!! Oby tak dalej😁😁😁🤩
1182 pmol/L

Progesterone
0,2 pg/ml
0,6 pmol/ L

LH
0,4 mUI/ml
0,4 UI/L

Dziewczyny pytam czystko teoretycznie. Wolę się zabezpieczyć. Kiedy po nieudanym transferze miałyście kolejny transfer? Nie wiem czy będę w stanie podnieść się po porażce ale wolę mieć już w głowie plan "B".

Hej dziewczyny. Ja dziś po wizycie startowej. Czekam na okres i START [emoji16] Czyli mniej więcej za tydzień. Wyniki w miarę. M trochę słabe ale moja dr powiedziała, że przyzwoite [emoji2960][emoji2960][emoji2960] puregon od 2dc... Żeby wyhodować ok 6 komórek [emoji120][emoji120][emoji120] trzymajcie kciuki za mój drugi cud [emoji110][emoji110] każdej z nas się musi udać [emoji11][emoji11]
Ja tez zaraz startuję.Czekam na @ powinien byc dzisiaj lub jutro...gdzie startujesz?

reklama
Hahahah mój też chodził jak Paw, bo z początku myśleliśmy że po jego stronie coś nie tak bo ze mną było wszystko ok...
U nas przez rok między jednym, a drugim badaniem było 20mln mniej, ale i tak było z czym szaleć 😆
U nas było 440mln. Ale to było aż 3lata temu🙄 Teraz mąż wpierdziela witaminy i zmuszam go do jedzenia warzyw i owoców. Rzuca się ale jeszcze jest posłuszny 😛

Do góry