Wczoraj mnie ta przyjemność spotkała która się nazywa orgalutran, nie lubię tych zastrzyków, bo pieką, ale Wczoraj poszło tak gładko, ze widze ze im dłużej w tym siedzę, coraz większej wprawy nabieramOstatnie 3 dni czyli od poniedziałku do dzisiaj mam je brać. Dzisiaj jest mój 9dc. Zastrzyk nazywa się orgalutran.
reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
Mi smakowało nawet [emoji3] miałam smak porzeczkowy [emoji3]Siemka [emoji846]. Wypiłam przed chwilą tę glukozę i nie było źle. Wypiłam wszystko na dwa razy [emoji846]. Spodziewałam się już wszystkiego w tym kubku co pielęgniarka przygotowała a tam tylko słodkie cytrynowe piciu[emoji14].
Od razu mi się przypomniało, że któraś z dziewczyn jak wypiła to się tylko oblizala ze smakiem [emoji23]. Czy to nie @Artemida90 ?
Ja już po podglądzie jajek, faktycznie ten „dziwny” protokół działa! @Alicja90 @KarolinaJ79 naliczyl około 16 jajeczek , przy pierwszej stymulacji miałam 8. Mówił ze jest super, teraz czekamy na wyniki krwi i po południu mi zadzwoni, żeby powiedzieć czy mam zwiększyć, zmniejszyć czy kontynuować taka sama dawkę gonal f.
Większość ma po 15 mm, wiec kolejna wizyta w poniedziałek i wtedy mi powie czy punkcja będzie w środę czy w czwartek . Jeszcze do mnie nie dociera ze to już!
Większość ma po 15 mm, wiec kolejna wizyta w poniedziałek i wtedy mi powie czy punkcja będzie w środę czy w czwartek . Jeszcze do mnie nie dociera ze to już!
Pięknie się zapowiadaJa już po podglądzie jajek, faktycznie ten „dziwny” protokół działa! @Alicja90 @KarolinaJ79 naliczyl około 16 jajeczek , przy pierwszej stymulacji miałam 8. Mówił ze jest super, teraz czekamy na wyniki krwi i po południu mi zadzwoni, żeby powiedzieć czy mam zwiększyć, zmniejszyć czy kontynuować taka sama dawkę gonal f.
Artemida90
Tak ja zem to była uwielbiam glukozę toSiemka . Wypiłam przed chwilą tę glukozę i nie było źle. Wypiłam wszystko na dwa razy . Spodziewałam się już wszystkiego w tym kubku co pielęgniarka przygotowała a tam tylko słodkie cytrynowe piciu.
Od razu mi się przypomniało, że któraś z dziewczyn jak wypiła to się tylko oblizala ze smakiem . Czy to nie @Artemida90 ?
Normalnie jak miód na serce na głodny żołądek pychota - pilabym za wszystkie które tego nie lubią. Najgorsze siedzenie po wypiciu - ale nie ze mdli tylko dupa boli
nieagatka
O jaaaa!!! 16?! Co za wynik!! Będzie jajobranie jak nic [emoji16]Ja już po podglądzie jajek, faktycznie ten „dziwny” protokół działa! @Alicja90 @KarolinaJ79 naliczyl około 16 jajeczek [emoji33], przy pierwszej stymulacji miałam 8. Mówił ze jest super, teraz czekamy na wyniki krwi i po południu mi zadzwoni, żeby powiedzieć czy mam zwiększyć, zmniejszyć czy kontynuować taka sama dawkę gonal f.
Większość ma po 15 mm, wiec kolejna wizyta w poniedziałek i wtedy mi powie czy punkcja będzie w środę czy w czwartek [emoji846]. Jeszcze do mnie nie dociera ze to już! [emoji854]
KarolaJ
Mnie to nawet nie piecze tylko powoli brzuch ma dość tych zastrzyków i jest trochę obolały..
Wczoraj mnie ta przyjemność spotkała która się nazywa orgalutran, nie lubię tych zastrzyków, bo pieką, ale Wczoraj poszło tak gładko, ze widze ze im dłużej w tym siedzę, coraz większej wprawy nabieram [emoji382][emoji23]
KarolaJ
Twój lekarz liczy wszystkie jajeczka czy tylko te większe? Bo ja mam panikę ze mam za mało a w sobote punkcja [emoji24] moje liczyli takie od 16mm i było tylko 4, ale te co mają 13mm to od środy so soboty mogą teoretycznie jeszcze urosnąc...? Mam metlik w głowie i boję się że nic z tego nie będzie
Ja już po podglądzie jajek, faktycznie ten „dziwny” protokół działa! @Alicja90 @KarolinaJ79 naliczyl około 16 jajeczek [emoji33], przy pierwszej stymulacji miałam 8. Mówił ze jest super, teraz czekamy na wyniki krwi i po południu mi zadzwoni, żeby powiedzieć czy mam zwiększyć, zmniejszyć czy kontynuować taka sama dawkę gonal f.
Większość ma po 15 mm, wiec kolejna wizyta w poniedziałek i wtedy mi powie czy punkcja będzie w środę czy w czwartek [emoji846]. Jeszcze do mnie nie dociera ze to już! [emoji854]
pauli890
Hej dziewczyny.. No i dupa. Nie pojechałam na podgląd endo bo gorączka i złe samopoczucie wygrało. Nie wiem co dalej, czekam na telefon od lekarki czy stosować dalej leki czy przerwać. Nie wiem co mi jest, lekarz Poz też nie wie skąd gorączka bo mnie zbadała i wszystko ok a ja ciągle źle i gorzej, od wczoraj poza gorączka nudności i wymioty. Przyswajam wyłącznie wodę. Jestem załamana...
reklama
Świetna wiadomość kochana!!! Oby było dużo pięknych zarodkow z tego i oczywiście ciążaJa już po podglądzie jajek, faktycznie ten „dziwny” protokół działa! @Alicja90 @KarolinaJ79 naliczyl około 16 jajeczek , przy pierwszej stymulacji miałam 8. Mówił ze jest super, teraz czekamy na wyniki krwi i po południu mi zadzwoni, żeby powiedzieć czy mam zwiększyć, zmniejszyć czy kontynuować taka sama dawkę gonal f.
Podziel się: