reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama

Załączniki

• IMG_20200815_110922.jpg
    IMG_20200815_110922.jpg
    328,2 KB · Wyświetleń: 61
Tak jeden 😁 chyba że już się podzielily 🤭
A jak Powtórzyłas bete po 48h to ile miałaś ?
Mdłości 🙊 jak się zaczną to zacznę wierzyć że to się dzieje naprawdę 😁
U mnie była trochę lipa :p bo 6dpt 46 9dpt 209 a 11dpt 320 wiec przyrost kiepski ale stwierdziłam ze zobaczę czy się podwaja co 3 dni bo to kolejna norma i 13dpt było 640 a reszty nie pamietam, ale potem zwolniła i dorownalam do reszty dziewczyn:-)

Dziękuję za odp to jest zastrzyk nie jest otwarty
Po pierwsze leki przechowuje się w specjalnych lodownkach w aptece. Ja bym poszła do apteki i zapytała się czy możesz użyć tego leku. Bo powiedziałaś leksrzowi, ze masz a teraz masz wątpliwości jak on tyle leczy :p jeżeli on nie otwarty - a nie znam tego leku. To może się nadaje, ale to nie jest forum pod takie pytania.
Edit ja nie doradzam brania tego leku tylko zwrócenie się z tym pytaniem do farmaceuty.

reklama
U mnie była trochę lipa :p bo 6dpt 46 9dpt 209 a 11dpt 320 wiec przyrost kiepski ale stwierdziłam ze zobaczę czy się podwaja co 3 dni bo to kolejna norma i 13dpt było 640 a reszty nie pamietam, ale potem zwolniła i dorownalam do reszty dziewczyn:-)
Wow dobrze ze ja wcześniej nie robiłam bety bo bym oszalala, bo u mnie kreseczkę były coraz ciemniejsze. Ja zrobię dwie i stop... Chyba, bo nawet nie wiem ile się powinno prawidłowo zrobić, niby po prawidłowym przyroście już nie trzeba tylko usg wtedy.
A zwalnia chyba po przekroczeniu 1 tys jak dobrze pamiętam tak.?

Do góry