KarolinaJ79
Fanka BB :)
Mam 4 tyg i 5 dniLink do: IVF and FET Due Date Calculator | Your IVF Journey właśnie znalazłam, wszystko tam pokazuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam 4 tyg i 5 dniLink do: IVF and FET Due Date Calculator | Your IVF Journey właśnie znalazłam, wszystko tam pokazuje
Ja pol dnia ze szczęścia przeplakalamWspaniale! Gratulacje!
Ja po swoim pierwszym USG ze szczęścia chciałam wyjść z przychodni w klapkach jednorazowych na szczęście pani w recepcji mnie zawróciła
Mam 4 tyg i 5 dni
Mam 4 tyg i 5 dni
Wg mnie 4t4d. Porod 15 kwietnia 2021Tak 22 lipca był transfer
I dajesz tam? kurcze ja mam po wtrostku bliznę taka i wkolo bez czucia tez ale jak daje tam to tylko po tej stronie robią się siniaki, więc wale zastrzyki tylko z lewej.
Umnie liczyli calkowicie normalnie,bo niby jak?Wyczytałam że jak są bliźniaki to inaczej liczą..
Bo ze normalnie w 40tc,blizniaki 38...no sie zgadza,ale dobrze i tak wiedziec ,xhocby zeby na usg widziec jak rosna dzieci ,czy zgodnie z tc .itdNie wiem właśnie, ale z tego co wyczytałam to bliźniaki się rodzi wcześniej niż 1 dziecko a trojaczki jeszcze wcześniej ... Dlaczego tak jest to nie wiem
Napewno musisz sobiebie porzadnie nogi w wodzie z soda oczyszczana i szarym mydlem moczycwieczorami. Mojej siostrze tak chirurg polecal polecal tez plaśtry na odciski z schola i takie z mascia .... Prawdopodobnie robi ci sie to od butow moja siostra musiala te pare wyrzucicDziewczyny przepraszam was że się tak w rozmowę wcinam, ale ... zna któraś może coś na odciski na stopach? Nie mogę chodzić taki ból. Pomóżcie, bo wiem że tutaj zawsze radę macie [emoji8]