reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie dziś cały dzień bóle brzucha i krzyża, czuje się jakbym miała dostać okres. Mam nadzieję, że to normalne 🙄 I jeszcze różowe plamienie, ale na szczęście minęło, oby to było tylko jakieś podrażnienie od proga
Spokojnie kochana to na pewno od progesteronu,a bol brzucha to normalne. Kropeczek szykuje sobie miejscowe😉

Dziewczyny pamietacie jak mowilam wam o tym od nas z rodziny co mial peknietego tentniaka ?
Dowiedzialam sie dopiero ze wczoraj mial zatrzymanie akcji serca .....:( ...a najgorsze jest to ze mim uciek albo zaginal ze szpital w zasadzie w szpitalu go nie ma ... Szuka ho policja po calej warszawie .... Nawet nie wiedza kiedy uciekl ja mysle ze jakos w nocy bo on luntatykuje a ksiezyc teraz dziwny. Cholernie sie martwie

Dziewczyny byłam na USG, nie byłabym sobą jakbym nie poszła. Była akcja serduszka, bardzo niska, ale była, urósł też troszkę, ale pokazuje 6t3d, a było w sobotę 6t0d, więc nie jest dla mnie za dobrze. Serduszko bije wolno 111. Znowu nie widać dokładnie w mojej macicy nic. Ciężko było mierzyć. Boje się cholernie, wiem, że to źle wróży.

Dziewczyny moja beta się zatrzymała.... Nadal 65 tys coś tam wzrosła może o 200
Beta już Ci wg mnie na tym etapie nic nie powie, mnie opierdzielili jak robiłam przy 40tys i wlasnie coś slabo rosło. Tylko usg i czekanie na tym etapie. Kurcze mam nadzieję, że jednak będzie u Ciebie wszystko dobrze😘😘😘

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny byłam na USG, nie byłabym sobą jakbym nie poszła. Była akcja serduszka, bardzo niska, ale była, urósł też troszkę, ale pokazuje 6t3d, a było w sobotę 6t0d, więc nie jest dla mnie za dobrze. Serduszko bije wolno 111. Znowu nie widać dokładnie w mojej macicy nic. Ciężko było mierzyć. Boje się cholernie, wiem, że to źle wróży.
Kochanie miejmy nadzieję ze leniuszek z niego ale zaraz sie obudzi i będzie rósł. Spokojnie staraj sie nie denerwowac. Kiedy masz wrocic na usg?

Do góry