Od 21dc - miało być.Bo mi coś gadał, że cykl wcześniej już się zaczyna.. Tak w 21dc. Więc nie wiem czy już od w1dc będę się kłuć czy nie
reklama
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Jabtam wierze w encorton heparynę i acard uważam ze u nas inaczej jest niż przy naturalnym poczęciu i ze organizm ma początku nie wie ze jest coś na rzeczy wiec trzeba go wyciszyćNo ja jestem juz w domu odpoczywam w pizamce bo u nas i w kielcach deszcz byl
Po pierwsze dziekuje kazdej z osobna za wsparcie i kciuki przydadza sie dalej.....
Po drugie kropus juz w brzuszku niech sie zagniezdza......
Sluchajcie bete mam zrobic dopiero po 14 dniach..... kto to wytrzyma pewnie dam rade ostatnio tak robilam chyba w 12 bo tak bylo napisane a teraz te 2dni moze zrobi roznice i tak bede sie bala sprawdzac wynik .....
Tym razem dzisiejszy progesteron to 14 mam jeszcze skontrolowac za 6.08 i dac znac czy nie trzeba dolozyc
Dalej mam brac
Estrofem 3x 1
Duphaston 3x1
Cyclogest 400 2x1
I tylko kwas foliowy ale ja biore prenatal uno
Nie dostalam heparyny i encortonu ani acardu nic i teraz niewien czy brac cos ? Czy nie oczywiscie doloze sobie luteine pod jezyk jak dostane przrsylke . Jak myslicie brac cos jeszcze ?
klaudiaanita
Późno ? Chciałam później to mnie lekarz zjebal że nie ma takiej opcjiWspaniale
Czemu tak późno????
Będzie dobrze, już wyczerpałaś swój limit złych wieści
Wcale mi się nie spieszy boje się tego usg,złe wspomnienia
klaudiaanita
Wcale mi się nie spiszy..Myszko ale jesteś cierpliwa ❤❤❤ Który to będzie tydzień na usg ??
6 tydzień
cikulinka
Bedzie dobrze ale fajnie do swojego czy do kliniki sie umwilas ?Późno ? Chciałam później to mnie lekarz zjebal że nie ma takiej opcji
Wcale mi się nie spieszy boje się tego usg,złe wspomnienia
klaudiaanita
Obiad robiłam bo głodna to wiesz jedna ręka tam druga tuKlaudus jaram sie . Ale super ))))))) jestes mistrzem w budowaniu napiecia
❤
cikulinka
Jakbylam spiaca tak teraz przestalamObiad robiłam bo głodna to wiesz jedna ręka tam druga tu
❤
Evela.6
Nie stresuj się nie potrzebnie!!!. Jakie masz Amh ??
AMH 8.73
klaudiaanita
reklama
klaudiaanita
Nie wiadomo co w środku pierwsze usg przede mnąSeriooooooo? I dwa bliźniaki??? Aleeeeee numer
Podziel się: