reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam 18 lat 😘 Na jednym boczku😜 A w głowie ciągle siano🤪
W klinice to będzie dopiero 2,5- 3lata. A przed kliniką sporo czasu straciłam na starania z monitoringami u zwykłego gina, i przed tym wszystkim było jeszcze sporo starań naturalnych. My z męzem trochę późno dojrzeliśmy do decyzji o dziecku, bo wcześniej wcale nie chcieliśmy mieć dzieci. I teraz to sie kuwa na nas chyba mści😟
Przestan!!!!Co ja mam powiedziedz?!Ja zawsze chcialammiec dziecko wiwc co siemsci na mnie?Po orostu kazda z nas miala nadzieje ze nieplodnosc nie bedzue nas dotyczyla.Oj @fredka84 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Mam 18 lat [emoji8] Na jednym boczku[emoji12] A w głowie ciągle siano[emoji2957]
W klinice to będzie dopiero 2,5- 3lata. A przed kliniką sporo czasu straciłam na starania z monitoringami u zwykłego gina, i przed tym wszystkim było jeszcze sporo starań naturalnych. My z męzem trochę późno dojrzeliśmy do decyzji o dziecku, bo wcześniej wcale nie chcieliśmy mieć dzieci. I teraz to sie kuwa na nas chyba mści[emoji45]
Ja chciałam dziecko mieć od zawsze. Starania zaczęliśmy jak mialam 27 lat, a Lilka urodzila sie jak mialam 32.
To że nie chciałaś mieć dzieci nie ma tu nic wspólnego. To nic złego nie chcieć, zwłaszcza będąc tak młodym.
Ale teraz się już na pewno uda. W przyszlym roku rodzisz i koniec! [emoji4]

W klinice to będzie dopiero 2,5- 3lata. A przed kliniką sporo czasu straciłam na starania z monitoringami u zwykłego gina, i przed tym wszystkim było jeszcze sporo starań naturalnych. My z męzem trochę późno dojrzeliśmy do decyzji o dziecku, bo wcześniej wcale nie chcieliśmy mieć dzieci. I teraz to sie kuwa na nas chyba mści😟
Nie myśl tak... Młodzi ludzie często nie wiedzą jeszcze czego chcą... Mój mąż też przed ślubem pytał czy naprawdę musimy mieć dzieci... A teraz rozpacza, że ich nie mamy... My tez późno zaczęliśmy, ale już 5 lat za nami.... na szczęście dość szybko porzuciliśmy myśli o natualnych próbach, które nie miały szansy powodzenia, ale i tak straciliśmy czas... Jeszcze będzie pięknie u Was :)... 😘

Nic się nie mści, po prostu życie nie jest sprawiedliwe! Takie jak my, wszystko by oddały za mlutka istotkę a inne, bezduszne krzywdzą? I gdzie ta głupia sprawiedliwość wtedy jest?
Ja wiedziałam że będę bez dziecka od 11 roku życia... Po latach odkryłam szanse w KD i szczerze wierzę że przecież się uda 👣👣

reklama
Do góry