Czarna1985
Fanka BB :)
❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
❤❤❤
Przestan!!!!Co ja mam powiedziedz?!Ja zawsze chcialammiec dziecko wiwc co siemsci na mnie?Po orostu kazda z nas miala nadzieje ze nieplodnosc nie bedzue nas dotyczyla.Oj @fredka84Mam 18 lat Na jednym boczku A w głowie ciągle siano
W klinice to będzie dopiero 2,5- 3lata. A przed kliniką sporo czasu straciłam na starania z monitoringami u zwykłego gina, i przed tym wszystkim było jeszcze sporo starań naturalnych. My z męzem trochę późno dojrzeliśmy do decyzji o dziecku, bo wcześniej wcale nie chcieliśmy mieć dzieci. I teraz to sie kuwa na nas chyba mści
Ja chciałam dziecko mieć od zawsze. Starania zaczęliśmy jak mialam 27 lat, a Lilka urodzila sie jak mialam 32.Mam 18 lat [emoji8] Na jednym boczku[emoji12] A w głowie ciągle siano[emoji2957]
W klinice to będzie dopiero 2,5- 3lata. A przed kliniką sporo czasu straciłam na starania z monitoringami u zwykłego gina, i przed tym wszystkim było jeszcze sporo starań naturalnych. My z męzem trochę późno dojrzeliśmy do decyzji o dziecku, bo wcześniej wcale nie chcieliśmy mieć dzieci. I teraz to sie kuwa na nas chyba mści[emoji45]
Progesteron ulega efektowi pierwszego przejscia*jesli go polkniesz ulega dezaktywacji,przez to ze trzymasz go pod jezykiem wchlania sie poprzez naczynia krwionosne pod jezykiem i jest metabolizowany przez watrobe.
Wiec nie takie " po co"
No to trzymamy❤❤❤❤
Udalo mi sie zrobic badania w szpitalu wiec wyniki bede miala po 15
Nie myśl tak... Młodzi ludzie często nie wiedzą jeszcze czego chcą... Mój mąż też przed ślubem pytał czy naprawdę musimy mieć dzieci... A teraz rozpacza, że ich nie mamy... My tez późno zaczęliśmy, ale już 5 lat za nami.... na szczęście dość szybko porzuciliśmy myśli o natualnych próbach, które nie miały szansy powodzenia, ale i tak straciliśmy czas... Jeszcze będzie pięknie u Was ...Mam 18 lat Na jednym boczku A w głowie ciągle siano
W klinice to będzie dopiero 2,5- 3lata. A przed kliniką sporo czasu straciłam na starania z monitoringami u zwykłego gina, i przed tym wszystkim było jeszcze sporo starań naturalnych. My z męzem trochę późno dojrzeliśmy do decyzji o dziecku, bo wcześniej wcale nie chcieliśmy mieć dzieci. I teraz to sie kuwa na nas chyba mści
Nic się nie mści, po prostu życie nie jest sprawiedliwe! Takie jak my, wszystko by oddały za mlutka istotkę a inne, bezduszne krzywdzą? I gdzie ta głupia sprawiedliwość wtedy jest?Mam 18 lat Na jednym boczku A w głowie ciągle siano
Ale cudownie!!! Ja teraz mocno dalej trzymam kciuki!!!Dziewczyny zrobiłam rano teścik
Wyszła krecha od razu!
Jejuu chyba faktycznie jestem w ciąży
W piątek lecę na betę @mary.m ❤
Trzymajcie kciuki dalej
Zobacz załącznik 1155277