A może skorygujecie mu laserowo wzrok? Z moich znajomych 3 osoby zrobiły taka laserowa korekcję wzroku są mega zadowolone! Jest jakieś tam ryzyko, dlatego najpierw robią jedno oko, a jak się wygoi, to drugie... Warto byłoby to przemyśleć [emoji4]
Ja nie mam dzieci. Zdaje sobie sprawe z tego, że to "czy" będzie mi towarzyszyło całe życie, ale czy to nie piękne "czy"? Czy moje dziecko jest szczęśliwe? Czy najedzone, czy dałam mu wszystko czego pragnie? Bardzo chciałabym zadać sobie (oby już niedługo!) to pytanie: czy MOJE DZIECKO.....?
Do in vitro narazie nie podchodzimy. Zrobiłam badania, ale nic a nic nie wykazały. Odstępstwa od norm jakieś tam miałam, ale lekarze napisali, że w staraniach są one bez znaczenia. [emoji2368] Doszłam do ślepego zaułka i nie wiem co dalej... Mam jeszcze diabetologa pod koniec lipca... Może klinika spojrzy na to jeszcze inaczej swoim okiem...
Mam nadzieję że mnie nie wywalacie, skoro liczymy na naturalsa, ale na staraczkach jest w kółko to samo, dramat w 1 dc, potem oczekiwania na owu, 10373 pytań o testy owu, potem 29981 pytan: czy ten test ciążowy jest pozytywny? A mi się już to przejadło. Nie ekscytuje się, ani nie robię dramy z powodu okresu, po prostu czekam pokornie co czas pokaże... A u was oczywiście temat przewodni ciążowy jest, i dobrze, ale przeplatają się inne, ciekawe i fascynujące tematy! [emoji106]
Niedługo będę miała też swój ogród, więc muszę
@fredka84 podpatrzeć, co ona do kwiatów za pestycydy dodaje, że jej rosną, bo ze mną to nawet kaktus zemrze. [emoji28]