Dziewczyny super,sa piekne betki!!!Tym ktore pytaja o objawy po transferze moge napisac ze u mnie zadne nie wystapily.Nawet sie martwilam ze znow nie wyszlo,ale nie ma co sie zamartwiac na zapas i czekac na betke,zadne sikance.Wiem ze strasznie kusza.Ja chyba jestem z tych ktore nie maja zadnych objawow,nawet w ciazy, poza sennoscia na poczatku nic mi nie dolegalo.Teraz zaczal sie 13 tydz,a ja ciagle niedowierzam!Trzymam kciuki i pozdrawiam wszystkie staraczki.
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Agapl ja nie mam zleconych badań, ale w ciąży robi się morfologię co m-c. Zawsze mam płytki bardzo wysoko, przy górnej granicy.
Jak się nigdy nie widziałysmy to nawet jak byśmy przeszły koło siebie to byśmy się nie poznały
My tzn ja i Fusun minęłyśmy się - ja z transferu, ona na transfer, a poznałyśmy się najpierw na FB, a później na pysznej kawie :-)
Wy również dziewczyny powinniście się spotkać
Kinga_1
Fanka BB :)
lawendowy_sen
Madzialenak, a wiesz, że chętnie skorzystam z Twojego zaproszenia
gosia__1983
My tzn ja i Fusun minęłyśmy się - ja z transferu, ona na transfer, a poznałyśmy się najpierw na FB, a później na pysznej kawie :-)
Wy również dziewczyny powinniście się spotkać
Nas jest chyba mniej z Wrocławia wiec narazie nikt nie proponował spotkania a teraz wszyscy chyba sie kontaktuja przez FB fajnie
Ostatnia edycja:
gosia__1983
kasssia4 - witaj ... super, że Ci się udało. Za ładny przyrost betki kciuki &&&&&&&
Gosia_1983 - kciuki za wgryzanie się maluszków &&&&&&&&& Oby zostały z mamusią w brzuszku do końca ciąży. Bo jesteś już w ciąży :-)
Mam nadzieje że zostaną ty też już niedługo bedziesz miała transfer i bedziemy miały dzieci w podobnym wieku
gosia__1983
no pewnie możemy zorganizować :-)Tak tak trzeba zorganizować spotkanie we Wrocławiu :-)
reklama
lawendowy_sen
Dziewczyny, a może tak zorganizujemy spotkanie nas wszystkich z tego forum? Spotkamy się gdzieś w połowie drogi między Trójmiastem a Śląskiem?! Niech tylko zawita na dobre wiosna, to ja już coś wymyślę :-)
Podziel się: