reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora, jak tylko będziesz wiedziała, kiedy wybierasz się do Gdańska, od razu dawaj znaka, nawet dymnego :-D
Wtedy będziemy się już konkretnie umawiać na pogaduchy.

Madzialenak, ja jestem jak najbardziej za spotkaniem. Tylko powiedz kiedy.
Gotadora, zapraszamy do gdańskiego nieba :-D
Mam nadzieję, że tym razem dołączy do nas Aduś i Fusun. Może ktoś jeszcze chętny???? Milagors, a może Ty?

OJJJJ z mila checia!!! wreszcie bym was zobaczyla :)

dajcie znac kiedy

Milla chłopczyk powiadasz??:) Też bym już chciała być na tym etapie co ty.
A ja dzisiaj mam stresa od rana bo na 18 jadę na USG. Oby tylko zarodek był w dobrym miejscu i nie był pusty jak ostatnio :tak: Bety już nie robiłam bo i tak wszystko wieczorem będzie wiadomo.. Trzymajcie kciuki dziewczynki :-)
Daj zaraz znać jak wrócisz.

Hejka :-)

Beta 393,80

Sprzwdziłam, ze przyrost 66,1%, jest ok?
W pon badałam o 9-30 a dziś o 6-30, to ma jakieś znaczenie?

Zaraz się ubieram i pędzę do dr niech coś zaradzi na mój bebzon :szok:

domat za wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MIŁEGO DNIA KOCHANE
Przyrost jest i nic się nie martw.

dziewczyny,

Dzisiaj 4 dzien po transferze a ja nic nie czuje! nic mnie nie boli, bylam na spacerze nad morzem, troche sie dotlenilam. brzuch wiekszy ale nie wiem czy to po prostunie po lekach. byla ktoras w ciazy bez objawow?? w piatek testuje a tu zadnego znaku od blastek nie mam...
Ja też nic nie czulam i zadręczałam dziewczyny, a jednak się udało.
DZIEWCZYNKI

BETA 80 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Boziu spraw teraz by ladnie przyrastala. CUDZIE TRWAJJJJJJJ!!!!!
No no No gratulację, oby tak dalej.

Witam dziewczyny! Agapl gratulacje:-):-) Ja niestety dzisiaj odebralam bete i spadala na 15,8 niestety trzeba zbierac sily na nastepny transfer na szczescie mamy jeszcze 4 bable na zimowisku.Zycze Wszystkim powodzenia i wysokich bet pozdrawiam
Tak mi przykro, ale dla reszty maluszków musisz być silna i jak najszybciej po nie wrócić.

Byłam dziś na usg, ale u lekarza z NFZ lekarz wsadził głowicę, po czym szybko wyciągnął i powiedział że za wcześnie i mi krzywdy nie chce zrobić:-( Troszkę mi smutno, myślałam że może coś już zaczyna się kluć. Jutro powtórzę betę bo nie wytrzymam.

Cześć dziewczyny!
Czy mogę się przyłączyć? Wczoraj pół wieczora przesiedziałam czytając Wasze przeżycia i płakałam jak bóbr przy nich. Wzruszałam się i śmiałam za zmianę..:-)
Sama jestem po ICSI. Dziś 10 dzień po transferze i chyba jestem w ciąży, choć nie mogę uwierzyć!:tak::tak::tak:

Moja BETA w 8 dniu po transferze 2 blastusi - 63
10 dzień po - 128

Jak o niej sądzicie? Mój mąż mówi, że może bliźniaki...:-) Bardzo bym chciała, ale jednym też byłabym zachwycona...
Progesteron mam na poziomie 22.
Leczę się w Krakowie w Parens, jestem bardzo zadowolona. Trzymajcie się moje drogie w boju!
Życzę Wam wszystkim tego pięknego uczucia jak zobaczy się drugą, choć słabiutką kreseczkę na teście!;-);-)

Sciskam mocno! Kasia

Witam wszystkich!!! juz jestem po transferze wieć zapłodniły sie 4 komórki 3x4bI i 5bI 2 mi podano i 2 zamrozili 25 lutego test ciążowy z krwi

reklama
Do góry