reklama
dziewczyny,
Dzisiaj 4 dzien po transferze a ja nic nie czuje! nic mnie nie boli, bylam na spacerze nad morzem, troche sie dotlenilam. brzuch wiekszy ale nie wiem czy to po prostunie po lekach. byla ktoras w ciazy bez objawow?? w piatek testuje a tu zadnego znaku od blastek nie mam...
Dzisiaj 4 dzien po transferze a ja nic nie czuje! nic mnie nie boli, bylam na spacerze nad morzem, troche sie dotlenilam. brzuch wiekszy ale nie wiem czy to po prostunie po lekach. byla ktoras w ciazy bez objawow?? w piatek testuje a tu zadnego znaku od blastek nie mam...
Fusun
Fanka BB :)
Agapl piękna beta! Gratulacje
Fusun
kinga ale to do picia, tak? piję ten Prenolan, ale w nocy mnie tak przytyka,że źle mi sie oddycha przez ten katar
Martka, na gardło to nie znam specyfików. Ale jeśli chodzi o katar to kup sobie w aptece jakikolwiek roztwór soli morskiej (np. MARIMER spray 100ml - Apteka internetowa i-Apteka.pl) Jest w 100% naturalny i można go stosować w ciąży (a także u noworodków). Nie wyleczy kataru, bo nie ma w składzie żadnych leków, ale naprawdę pomoże udrożnić nos, będzie Ci się łatwiej oddychało.
Kinga_1
kinga ale to do picia, tak? piję ten Prenolan, ale w nocy mnie tak przytyka,że źle mi sie oddycha przez ten katar
martka 273 -Tak. To paskudztwo jest do picia właśnie.
reklama
lilonka
Smerfikowa mama
DZIEWCZYNKI
BETA 80 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Boziu spraw teraz by ladnie przyrastala. CUDZIE TRWAJJJJJJJ!!!!!
Aga - niech moc bliźniaków będzie z Tobą Wysyłamy Ci szczęśliwe kopniaczki i zaciskamy kciuki najmocniej na świecie.
Była taka piosenka "Niech ta chwila trwa, niech ona dzieje, dzieje się..." całe 9 miesięcy
Podziel się: