reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Martka273 - odpuść sobie kalkulatory. Liczenie jest bez sensu. Z tego co pamiętam Aduś się przejmowała mocno betką, bo też miała "niby" nie taki przyrost, a jest wszystko w porządku u niej teraz. Jest wszystko dobrze i tej wersji się trzymaj.

A ze mnie już konkretniej się dzisiaj leje, więc @ się rozkręciła. A tak poza tym umówiłam się na wizytę kontrolną zgodnie z zaleceniami na piątek. Jak myślicie będzie już widać jakieś pęcholki? Przez 2 dni będę brała dodatkowo Gonal F aż po 300 jednostek, no i Pergoveris - 2 ampułki dodatkowo. A dzisiaj jeszcze tylko Gonapeptyl sam.

reklama
Kinga myślę, że już będzie widać pęchole, fajnie , że już zaczęłaś stymulację, która zbliża Cię do dzieciątka :-)

Zuzia co do płci to wolelibyśmy chłopca bo w rodzinie same dziewczynki są, ale to nie jest najważniejsze. Jak będzie dziewczynka to też będziemy bardzo szczęśliwi. A imiona mamy wybrane i dla chłopca i dla dziewczynki :-)

madzialenak...my tez juz wybralismy imiona i tez wolelibysmy chlopca, bo u nas same dziewczyny...
moze dzis sie okaze wstepnie co tam w brzuszku siedzi...dziewczynka Lilianna, chlopak Marcel...
a ty jakie wybralas?

Czesc Dziewczynki,

Dzis rano,spontan, zaspana z drzacym sercem zrobiam sikanca i niestety jak zwykle, jedna kreska :-(. Nie krzyczcie ,nie wyzywajcie,przynajmniej wiem na co sie nastawic w piatek. Nawet nie chce mi sie plakac,zal mi tylko sciska serce, bardzo mocno.

agapl...wiesz, ze to za wczesnie? 10dpt jak dobrze licze 3dniowych zarodkow...kochanie, doswiadczona jestes a zle robisz...ehhh. ja sie za ciebie nie poddaje i dalej trzymam kciuki. &&&& pamietasz jaka byla nasza umowa, my endo dziewczyny musimy pokonac ta chorobe!!!

miliaa ponieważ oboje z mężem mamy inicjały M.K. wybraliśmy imiona na M czyli Maksymilian dla chłopca i Małgorzata dla dziewczynki, jeszcze zastanawiamy się nad Aleksandrą i Sebastianem lub Borysem, ale to już nie na M :-)

reklama
agapl jeszcze za wcześnie, mi widoczna kreska wyszła przy becie 500, a 10 dpt wyszedł cień cienia, który chyba ja tylko widziałam. Poczekaj do piątku. Nadal trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&. A z testem to wcale Ci się nie dziwię bo ja od 8 dpt robiłam codziennie, tak mnie kusiło, że nie było opcji aby nie zrobić.

Do góry