ja jestem tak durna ostatnio ze nawet nie wiem z czego się smieje !!!
Hahaha, ja Ci powiem że mam tak samo
Nic ino susze te kły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem tak durna ostatnio ze nawet nie wiem z czego się smieje !!!
hehehee ppomyrdalo ci się - nie mrozenie zarodka 1900 zl tylko tyle kosztuje crio w tym jest assisted hatching ja dodatkowo zapodaje sobie jeszcze embrioglue - chyba 280 zl
Jaka dawkę euthyrox dostałaś? Myśle ze w miesiąc można ładnie bezpiecznie zbić
wow dzięki ale wiesz te zdjęcia były robione jakies pol roku temu,a to jedno to chyba z rok nawet
Wiesz często jest tak ze te 12 kola nie starcza bo dochodzą wlasnie wizyty badania, leki, dodatkowe usługi czy zabiegi No ale tak to mniej więcej wyglądaNo tak mam na tej liście z cennikiem i mam to zaznaczone ptoszkiem
Aaa to cena embirotransferu ROZmrożonego zarodka lub przeniesienie zarodka do macicy i wszystko jasne.
Nie ma to jak ciemna blondynka i instrukcje skąplikowane
Fajno jakby tak było.
Precyzując panią endokrynolog "małą" tyle wiem Fajnie że udało się badania genetyczne i immuno zrobić na nfz ale z tymi wylewaniem informacji do pacjenta to przeginają.. a ja nadal ściemniam im że tak oczywiście chce sie u nich leczyć jaka to super sprawa a przy okazji badanko można? ;D
Nie wspominałam, że jestem sknera ??
Chłopu powiedziałam, że mogę dać na wizytę i leki a on niech płaci 10 koła bo nia ruszać swoich oszczędnosci nie będę. Powiedział tylko, że musi sie z tym przespać a on taki sam sknera co i ja.
Krotki protokol - jakies 10 zastrzykow później zastrzyk na pekniecie i punkcja - takkkzzee bbbaarddzzzo szybciutko
Ostatnio się już czułam staro i jak lekarz powiedział do @fredka84 ze jest jeszcze mloda to się pocieszyłam U mnie już wszyscy maja dzieci - masakra ja sama taka zostałam ;(No mimo wszystko, super wyglądać młodo
Tak na początku jakies kilka dni jeden zastrzyk, potem dwa i na koniec tez juz tylko jeden. Ja sobie wyznaczyłam 20:00 - i spoko było akurat ze wszystkim się wyrabiałam, na 15 minut przed zastrzykiem przysznic i później już tylko lezankotzn jeden zastrzyk dziennie? jakaś stała pora?
O rany to będę to musiała robić w kiblu w pracy
(dobra brzmi dwuznacznie )
Bazylia wystarczy, że chłop mi da 10 koła
Właśnie widzę, że to cena bez leków i wizyt
Ostatnio się już czułam staro i jak lekarz powiedział do @fredka84 ze jest jeszcze mloda to się pocieszyłam U mnie już wszyscy maja dzieci - masakra ja sama taka zostałam ;(
to jest nas dwie, moje może nie Krzywe, ale ze szparami i tez się staram nie szczerzyć publicznieJa się nie uśmiecham bo mam krzywe zęby