reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hehehee ppomyrdalo ci się - nie mrozenie zarodka 1900 zl tylko tyle kosztuje crio ;) w tym jest assisted hatching ja dodatkowo zapodaje sobie jeszcze embrioglue - chyba 280 zl ;)

No tak mam na tej liście z cennikiem i mam to zaznaczone ptoszkiem ;)

Aaa to cena embirotransferu ROZmrożonego zarodka lub przeniesienie zarodka do macicy :D i wszystko jasne.

Nie ma to jak ciemna blondynka i instrukcje skąplikowane ;)

Jaka dawkę euthyrox dostałaś? Myśle ze w miesiąc można ładnie bezpiecznie zbić 😊

Fajno jakby tak było.

Precyzując panią endokrynolog "małą" tyle wiem :eek: Fajnie że udało się badania genetyczne i immuno zrobić na nfz ale z tymi wylewaniem informacji do pacjenta to przeginają.. a ja nadal ściemniam im że tak oczywiście chce sie u nich leczyć jaka to super sprawa a przy okazji badanko można? ;D :D :D

Nie wspominałam, że jestem sknera ;) ??

Chłopu powiedziałam, że mogę dać na wizytę i leki a on niech płaci 10 koła bo nia ruszać swoich oszczędnosci nie będę. Powiedział tylko, że musi sie z tym przespać 😂😂😂 a on taki sam sknera co i ja.

No tak mam na tej liście z cennikiem i mam to zaznaczone ptoszkiem ;)

Aaa to cena embirotransferu ROZmrożonego zarodka lub przeniesienie zarodka do macicy :D i wszystko jasne.

Nie ma to jak ciemna blondynka i instrukcje skąplikowane ;)

Fajno jakby tak było.

Precyzując panią endokrynolog "małą" tyle wiem :eek: Fajnie że udało się badania genetyczne i immuno zrobić na nfz ale z tymi wylewaniem informacji do pacjenta to przeginają.. a ja nadal ściemniam im że tak oczywiście chce sie u nich leczyć jaka to super sprawa a przy okazji badanko można? ;D :D :D

Nie wspominałam, że jestem sknera ;) ??

Chłopu powiedziałam, że mogę dać na wizytę i leki a on niech płaci 10 koła bo nia ruszać swoich oszczędnosci nie będę. Powiedział tylko, że musi sie z tym przespać 😂😂😂 a on taki sam sknera co i ja.
Wiesz często jest tak ze te 12 kola nie starcza bo dochodzą wlasnie wizyty badania, leki, dodatkowe usługi czy zabiegi ;) No ale tak to mniej więcej wygląda ;)

Krotki protokol - jakies 10 zastrzykow później zastrzyk na pekniecie i punkcja - takkkzzee bbbaarddzzzo szybciutko ;)

tzn jeden zastrzyk dziennie? jakaś stała pora?

O rany to będę to musiała robić w kiblu w pracy :o:o:o

(dobra brzmi dwuznacznie :p)

Bazylia wystarczy, że chłop mi da 10 koła 😂 😂 😂
Właśnie widzę, że to cena bez leków i wizyt 🙄🙄🙄

Tak sobie myślę dziewczyny, zrobie se bobaska, wywale kase trudno a potem odsprzedam komórki i mi się wyrówna 😂 😂 😂 No co? Pomarzyć można :D

tzn jeden zastrzyk dziennie? jakaś stała pora?

O rany to będę to musiała robić w kiblu w pracy :o:o:o

(dobra brzmi dwuznacznie :p)

Bazylia wystarczy, że chłop mi da 10 koła 😂 😂 😂
Właśnie widzę, że to cena bez leków i wizyt 🙄🙄🙄
Tak na początku jakies kilka dni jeden zastrzyk, potem dwa i na koniec tez juz tylko jeden. Ja sobie wyznaczyłam 20:00 - i spoko było akurat ze wszystkim się wyrabiałam, na 15 minut przed zastrzykiem przysznic i później już tylko lezanko ;)

Ostatnio się już czułam staro i jak lekarz powiedział do @fredka84 ze jest jeszcze mloda to się pocieszyłam ;) U mnie już wszyscy maja dzieci - masakra ja sama taka zostałam ;(

No, wiem coś o tym.. Dzisiaj rozmawiałam z moją znajoma, ona ma już 2 dzieci i mówi że się zastanawia nad 3 🤦‍♀️ Ja jednego nie mogę mieć a ona się zastanawia 🤦‍♀️ Chciałam już jej powiedzieć to zrób se i później mi oddaj te dzieciątko...

reklama
Do góry