reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
hehehee ppomyrdalo ci się - nie mrozenie zarodka 1900 zl tylko tyle kosztuje crio ;) w tym jest assisted hatching ja dodatkowo zapodaje sobie jeszcze embrioglue - chyba 280 zl ;)

No tak mam na tej liście z cennikiem i mam to zaznaczone ptoszkiem ;)

Aaa to cena embirotransferu ROZmrożonego zarodka lub przeniesienie zarodka do macicy :D i wszystko jasne.

Nie ma to jak ciemna blondynka i instrukcje skąplikowane ;)

Jaka dawkę euthyrox dostałaś? Myśle ze w miesiąc można ładnie bezpiecznie zbić 😊

Fajno jakby tak było.

Precyzując panią endokrynolog "małą" tyle wiem :eek: Fajnie że udało się badania genetyczne i immuno zrobić na nfz ale z tymi wylewaniem informacji do pacjenta to przeginają.. a ja nadal ściemniam im że tak oczywiście chce sie u nich leczyć jaka to super sprawa a przy okazji badanko można? ;D :D :D

Nie wspominałam, że jestem sknera ;) ??

Chłopu powiedziałam, że mogę dać na wizytę i leki a on niech płaci 10 koła bo nia ruszać swoich oszczędnosci nie będę. Powiedział tylko, że musi sie z tym przespać 😂😂😂 a on taki sam sknera co i ja.

No tak mam na tej liście z cennikiem i mam to zaznaczone ptoszkiem ;)

Aaa to cena embirotransferu ROZmrożonego zarodka lub przeniesienie zarodka do macicy :D i wszystko jasne.

Nie ma to jak ciemna blondynka i instrukcje skąplikowane ;)

Fajno jakby tak było.

Precyzując panią endokrynolog "małą" tyle wiem :eek: Fajnie że udało się badania genetyczne i immuno zrobić na nfz ale z tymi wylewaniem informacji do pacjenta to przeginają.. a ja nadal ściemniam im że tak oczywiście chce sie u nich leczyć jaka to super sprawa a przy okazji badanko można? ;D :D :D

Nie wspominałam, że jestem sknera ;) ??

Chłopu powiedziałam, że mogę dać na wizytę i leki a on niech płaci 10 koła bo nia ruszać swoich oszczędnosci nie będę. Powiedział tylko, że musi sie z tym przespać 😂😂😂 a on taki sam sknera co i ja.
Wiesz często jest tak ze te 12 kola nie starcza bo dochodzą wlasnie wizyty badania, leki, dodatkowe usługi czy zabiegi ;) No ale tak to mniej więcej wygląda ;)

Krotki protokol - jakies 10 zastrzykow później zastrzyk na pekniecie i punkcja - takkkzzee bbbaarddzzzo szybciutko ;)

tzn jeden zastrzyk dziennie? jakaś stała pora?

O rany to będę to musiała robić w kiblu w pracy :o:o:o

(dobra brzmi dwuznacznie :p)

Bazylia wystarczy, że chłop mi da 10 koła 😂 😂 😂
Właśnie widzę, że to cena bez leków i wizyt 🙄🙄🙄

Tak sobie myślę dziewczyny, zrobie se bobaska, wywale kase trudno a potem odsprzedam komórki i mi się wyrówna 😂 😂 😂 No co? Pomarzyć można :D

tzn jeden zastrzyk dziennie? jakaś stała pora?

O rany to będę to musiała robić w kiblu w pracy :o:o:o

(dobra brzmi dwuznacznie :p)

Bazylia wystarczy, że chłop mi da 10 koła 😂 😂 😂
Właśnie widzę, że to cena bez leków i wizyt 🙄🙄🙄
Tak na początku jakies kilka dni jeden zastrzyk, potem dwa i na koniec tez juz tylko jeden. Ja sobie wyznaczyłam 20:00 - i spoko było akurat ze wszystkim się wyrabiałam, na 15 minut przed zastrzykiem przysznic i później już tylko lezanko ;)

Ostatnio się już czułam staro i jak lekarz powiedział do @fredka84 ze jest jeszcze mloda to się pocieszyłam ;) U mnie już wszyscy maja dzieci - masakra ja sama taka zostałam ;(

No, wiem coś o tym.. Dzisiaj rozmawiałam z moją znajoma, ona ma już 2 dzieci i mówi że się zastanawia nad 3 🤦‍♀️ Ja jednego nie mogę mieć a ona się zastanawia 🤦‍♀️ Chciałam już jej powiedzieć to zrób se i później mi oddaj te dzieciątko...

reklama
Do góry