Będziemy mocno trzymać kciuki za kropkaDziewczyny, fajnie poczytać lekkie tematy, można się na chwilę oderwać...
Ale ja jutro rano na II weryfikacje 7dpt... Strasznie się boję
reklama
Uwielbiam twojego krolikaZobacz załącznik 1144152
Jak go nie kochać ❤❤❤
Pracownikiem socjalnymWczesniej jeszcze pracowalam jako kurator spoleczny od spraw karnychTakze wiesz...no....Ahaaa Ale tępa jestem, nie wiedziałam.. Ale może to i dobrze ze nie wiem, to dobrze o mnie świadczy
A Ty mówisz uprawniona jesteś do tego?? Mów mi tu kim z zawodu jesteś, bo mnie teraz ciekawość zeżre
Kuratorem bylam jakies 6 lat w zeszlym roku zrezygnowalam.Kiedys chyba pisala ze jest kuratorem
Trzymam kciukiDziewczyny, fajnie poczytać lekkie tematy, można się na chwilę oderwać...
Ale ja jutro rano na II weryfikacje 7dpt... Strasznie się boję
He he he, kot do Ciebie się upodabniaCzytam o tych ciuchach i wchodzę z telefonem do kuchni i co widze? na parapecie mam szczypiorek w doniczce, a tu mi kot wsuwa ale jaja, ona tez lubi cebulowy smak
Pracownikiem socjalnymWczesniej jeszcze pracowalam jako kurator spoleczny od spraw karnychTakze wiesz...no....
Ooo super, fajna praca Noo to się już z tymi siniakami na brzuchu i to jak mąż się nade mną znęca wbijając mi zastrzyki w brzuch już się lepiej chwalić nie będę
Uwielbiam twojego krolika
Uwierz mi, ja też Jak mam zrypany dzień nieraz to on najlepiej wie jak mi poprawić humor, jak się tak położy nieraz na kafelkach to dosłownie mam ochotę go zjeść
klaudiaanita
Fanka BB :)
Tak,tam jest mój rodzinny dom nad jeziorkiem ❤Ooo mieszkałas w Olsztynie, pochodzisz stamtąd?
reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
heheA moj jak zdarzy mu sie juz wejsc zena do obuwniczego to mowi ze smiac mu sie chce bo ja odrazu na dzieciecy i jak cos przymietzam to dZiecko obok przymierza buty w wiekszym rozmiarze od mojego @klaudiaanita moze pamieta moja wielka stope hahaha?
Ty drobniutka to i stopka drobniutka
Ja mam 37
A ty kiedy w ogóle masz wizytę ?
Podziel się: