reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane, przepraszam, że tak mało się odzywam, ale cały czas śledzę i kibicuję. Szczęście miesza się ze smutkiem czytając Wasze wyniki. Niestety praca nie pozwala nadążyć za Waszymi wpisami, jesteście dziewczyny straszliwie płodne ;-)

Mam do Was pytanie. Wczoraj byłam na wizycie w klinice i już lekarz miał przepisać leki do stymulacji, ale najpierw postanowił sprawdzić mnie na USG. Okazało się, że mam cystę 4cm na jajniku z powodu niepękniętego pęcherzyka. Przepisał na następny cykl antyki i kazał się zgłosić w połowie cyklu na kontrolę. Strasznie mnie ta wiadomość szokowała. Możecie mi pomóc i poradzić czy to poważne i mam się martwić? Nigdynie miałam z tym paskudztem do czynienia i jestem zdezorientowana, a wiem, że tu były walczące dziewczyny z takimi zmorami. Smutno mi, że znowu się wszystko odwlecze :-( Poza tym wszystkie wyniki kariotypów OK, więc z medycznego punktu wygląda, że we wcześniejszych podejściach brakło szczęścia.

sony -Twoja betka napawamnie nadzieją, bo jesteśmy pod opieką tego samego lekarza, o ile dobrze pamiętam :-), więc nadzieję, że będzie równie skuteczny w zapładnianiu mnie ;-)

Mocno trzymam kciuki za testowaczki i zniecierpliwione zaciążone oczekujące na wysokie betki:tak:

Hej Dziewczynki,:-)

Masia, Mnie w grudniu bolal jajnik a znajac ten rodzaj bolu wiedzialam,ze najprawdopodobniej mam cyste.Bylam przygotowana na najgorsze,czyli laparoskopie. Lekarka zrobila usg i faktycznie, tak jak Ty mialam cyste powstala w wyniku niepeknietego pecherzyka.Miala ona ok. 2,5cm. Przepisala mi ovitrelle na pekniecie. O mamusiu jak mnie w tym dniu ten jajnik bolal ale widocznie pekl bo na kolejnym usg w styczniu mial 11mm.

Kinia, milego nakluwania ;-) Napisz pozniej jak przebiegla pierwsza wizyta.

Elona, Eevlee,fajnie,ze wpadlyscie nas odwiedzic ;-)Niesamowite jak ten czas leci. Takie macie juz duze brzusie.;-):-)

MILEGO DZIONKA!!!!

hej staraczki. Ja ciagle tu zagladam aby podejrzec wasze historie i potrzymac za Was kciuki. Uwiezcie mi ze jak tylko zobaczycie bijace serduszka na monitorze sprzetu do usg zapomnicie o wszystkich tych zastrzykach, strachach i lzach. nie przestajcie wierzyc w to ze sie uda!

Mam do oddania za darmo menopur. opakowanie 5 ampulek po 75ml (proszek i plyn) pozostalo mi po mojej stymulacji. Data waznosco 06. 2014, Przechowywamy caly czas w lodowce. Jedyny problem ze ja mieszkam w uk i trzeba byloby jakos wyslac no ale jezeli ktorakolwoek potrzebowalaby to dajcie znac i moze cos wykombinujemy.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, dziękuję za miłe słowa i przesyłam moc fluidków ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Może bliźniaczych.

Martwi mnie tylko jedna rzecz, niby beta wczoraj rano prawie 400 a dziś robiłam test z moczu i dalej słaba druga kreska.

SonySony takim testem się nie przejmuj, one już mają to do siebie,że nie są wiarygodne

dziękuje za wiruski, osiwieje do końca do poniedziałku normalnie :eek:

reklama
Witajcie!
Nie bylabym soba chyba gdybym codziennie nie bala sie o moje malenstwa :(
Obudzilam sie z opryszczka na wardze jestem zalamana czy to moze wplynac na implantacje?

Do góry